banner
Eğitim

103’üncü felsefe toplantısında psikolojik sağlamlık anlatıldı

aksaray Üniversitesi (asÜ) İktisadi ve İdari bilimler fakültesi (İİbf) tarafından düzenlenen 103″üncü felsefe toplantısında ‘psikolojik sağlamlık” konusu anlatıldı. klinik psikolog harun kılıç ve psikolog seyit selman diker”in sunumu, İİbf toplantı..

103’üncü felsefe toplantısında psikolojik sağlamlık anlatıldı
banner

aksaray Üniversitesi (asÜ) İktisadi ve İdari bilimler fakültesi (İİbf) tarafından düzenlenen 103″üncü felsefe toplantısında ‘psikolojik sağlamlık” konusu anlatıldı.

klinik psikolog harun kılıç ve psikolog seyit selman diker”in sunumu, İİbf toplantı salonu”nda yapıldı. psikolojik sağlamlık, zor deneyimlerle ve öngörülemez zorlayıcı olaylarla baş edebilme, uyum sağlayabilme, esneklik kullanabilme, ilerleyebilme, stres faktörü ve olumsuz duygusal tecrübeler karşında kendini toparlayabilme olarak tarif ediliyor. bunlarla birlikte psikolojik sağlamlık, bireye özgü tek bir özellikten ziyade, kişinin sahip olduğu kaynakları yönetebilme ve psikolojik iyi oluş için pozitif yönde kullanabilme kapasitelerinin tamamını içeriyor. kılıç ve diker, sunularında, kavramın temel çerçevesini oluşturduktan sonra uygulamaya dönük çalışmalar hakkında bilgiler verdi. toplantıyı akademisyenler ve öğrenciler takip etti. (haber bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası