banner
Gündem

164 Küçükbaş hayvan telef oldu

aksaray”ın eskil ilçesinde besicilik yapan bir vatandaşın 164 küçükbaş  hayvanı bilinmeyen bir sebepten dolayı telef oldu.  İl tarım ve orman müdürü bülent saklav ve eskil ilçe tarım ekibi olayın yaşandığı..

164 Küçükbaş hayvan telef oldu
banner

aksaray”ın eskil ilçesinde besicilik yapan bir vatandaşın 164 küçükbaş  hayvanı bilinmeyen bir sebepten dolayı telef oldu.

 İl tarım ve orman müdürü bülent saklav ve eskil ilçe tarım ekibi olayın yaşandığı tarlaya giderek incelemelerde bulundu.

İl tarım ve orman müdürü bülent saklav yaptığı açıklamada,"eskil İlçemizde şu an bilinmeyen bir sebepten dolayı  1 kişiye ait 164 küçükbaş hayvanın ölmesi üzerine gece olayın olduğu tarlaya ilçe müdürlüğümüze ait ekiplerle geldik.Üreticimize geçmiş olsun dileklerinde bulunduktan sonra ölen hayvanlardan teşhis için numune aldık.İnşallah üreticimizi mağdur etmeyeceğiz."dedi.aksaray”ın eskil ilçesinde besicilik yapan bir vatandaşın 164 küçükbaş  hayvanı bilinmeyen bir sebepten dolayı telef oldu.

 İl tarım ve orman müdürü bülent saklav ve eskil ilçe tarım ekibi olayın yaşandığı tarlaya giderek incelemelerde bulundu.

İl tarım ve orman müdürü bülent saklav yaptığı açıklamada,"eskil İlçemizde şu an bilinmeyen bir sebepten dolayı  1 kişiye ait 164 küçükbaş hayvanın ölmesi üzerine gece olayın olduğu tarlaya ilçe müdürlüğümüze ait ekiplerle geldik.Üreticimize geçmiş olsun dileklerinde bulunduktan sonra ölen hayvanlardan teşhis için numune aldık.İnşallah üreticimizi mağdur etmeyeceğiz."dedi.

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası