banner
Gündem

2 bin 500 kişi iftarda buluştu

ak partİ mİlletvekİlİ adayi muhammed aktaŞ ve baŞkan yazgi yavuz sultan selİm mahallesİ sakİnlerİyle İftar yemeĞİnde buluŞtu aksaray belediyesi”nin geleneksel mahalle iftarları devam ediyor. ramazan ayının ilk gününden bu yana..

2 bin 500 kişi  iftarda buluştu
banner

ak partİ mİlletvekİlİ adayi muhammed aktaŞ ve baŞkan yazgi yavuz sultan selİm mahallesİ sakİnlerİyle İftar yemeĞİnde buluŞtu
aksaray belediyesi”nin geleneksel mahalle iftarları devam ediyor. ramazan ayının ilk gününden bu yana birçok mahallede iftar sofraları kurarak mahalle sakinlerini aynı sofrada buluşturan aksaray belediyesi yavuz sultan selim mahallesinde yaklaşık 2.500 kişiye iftar yemeği verdi.
kapalı çarşamba pazarı içinde gerçekleşen iftar programına,aksaray belediye başkanı haluk Şahin yazgı, eşi hasibe yazgı, ak parti aksaray milletvekili adayı muhammed aktaş,başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri ve vatandaşlar katıldı.
başkan yazgı, eşi hasibe hanım ve milletvekili adayı muhammed aktaş iftar öncesi tüm vatandaşları tek tek ziyaret ederek hasbihal ettiler.
vatandaşlar, başkan yazgı ve milletvekili adayı aktaş”a büyük sevgi gösterisinde bulundular.
milletvekili adayı muhammed aktaş vatandaşlara hitaben yaptığı konuşmada ramazan ayının birlik ve bereket ayı olduğuna işaret ederek tüm vatandaşların ramazan ayını kutladı.
yemekten sonra mahalle sakinlerine hitap eden başkan yazgı, “bu mübarek ayda aynı sofrayı paylaşmak dileğiyle yola çıktık. ramazan boyunca ise hemen hemen her gün farklı mahallelerimizde iftar programı düzenledik. bizleri yalnız bırakmadığınız için sizlere teşekkür ediyorum. herkese sağlıklı, mutlu ve huzurlu ramazanlar diliyorum” şeklinde konuştu.
Öte yandan belediyenin beyaz masa birimi ise iftar çadırının kurulduğu alana stant açarak vatandaşların istek ve taleplerini kayıt altına aldı. (haber merkezi)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası