banner
Gündem

2021 yılı yatırımları değerlendirildi

İl koordinasyon kurulu toplantısı, vali hamza aydoğdu başkanlığında; vali yardımcısı mustafa duruk, yatırımcı kuruluşları bölge ve il müdürleri, ilçe kaymakamları, ilçe ve belde belediye başkanlarının katılımıyla yapıldı. aksaray ticaret ve..

2021 yılı yatırımları değerlendirildi
banner

İl koordinasyon kurulu toplantısı, vali hamza aydoğdu başkanlığında; vali yardımcısı mustafa duruk, yatırımcı kuruluşları bölge ve il müdürleri, ilçe kaymakamları, ilçe ve belde belediye başkanlarının katılımıyla yapıldı. aksaray ticaret ve sanayi odası toplantı salonunda gerçekleştirilen 2022 yılının 1″inci toplantısında 2021 yılı yatırımlarının genel değerlendirilmesi yapıldı. aydoğdu toplantı açılışında yaptığı konuşmada, 2021 yılı aralık sonu itibariyle; 15 kurum ve kuruluşun 2021 yılı yatırım programında yer alan 212 adet projenin toplam bedelinin 2,6 milyar lira olup bunun yüzde 20″sinin önceki yıllarda harcandığını söyledi. 2021 yılı yatırım programı ödeneklerin toplamının 433 milyon lira olduğunu ifade eden vali aydoğdu;  aralık ayı sonu itibariyle bu projelere 365 milyon harcanarak yüzde 84 nakdi ve kümülatif olarak ortalama yüzde 75 fiziki gerçekleşme sağlandığını söyledi.

yatırım programında yer alan 212 adet projeden 146″sının inşaatı tamamlanırken, 42″si inşaat/uygulama aşamasında, 24″ünün ise yatırım ihale ya da proje aşamasında olduğunu bildiren vali aydoğdu; toplantı katılımcılarını yatırım ve projeler ile yürütülen hizmetlerde işbirliği ve koordinasyonun önemini belirtti. İlgili kurumların bu konuda aksamaya meydan vermemesini istedi.

toplantıda yatırımcı kuruluşların bölge ve il müdürleri, aksaray”da yürütülen yatırım ve projelerle ilgili sunum yaparak kurula bilgi verdi. (haber bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası