banner
Gündem

“57 yıllık ömrüne koskoca bir tarih sığdırmış lider”

mhp aksaray İl başkanı av. mustafa çölkesen cumhuriyetimizin kurucusu gazi mustafa kemal atatürk”ün vefatının 81″inci yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. çölkesen; “gazi mustafa kemal atatürk; pes etmeyen bir ruha, taviz vermeyen..

“57 yıllık ömrüne koskoca  bir tarih sığdırmış lider”
banner

mhp aksaray İl başkanı av. mustafa çölkesen cumhuriyetimizin kurucusu gazi mustafa kemal atatürk”ün vefatının 81″inci yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. çölkesen; “gazi mustafa kemal atatürk; pes etmeyen bir ruha, taviz vermeyen bir mizaca, inandıklarını söylemekten korkmayan bir vicdana, vatanı ve milleti için her şeyi feda edecek bir şuura sahip fazilet ve hamiyet timsalidir.
 
57 yıllık ömrüne adeta koskoca bir tarih sığdırmıştır. cepheden cepheye koşmuş, gönülden gönüle girmiş, türkiye cumhuriyeti”nin kuruluşuna liderlik yaparak milletimizin kalbinde taht kurmuştur. türk milleti”nin umudu olmuş, türk vatanına yepyeni bir çığır açmıştır.
 
10 kasım”ı bir matem günü olarak anlamak yerine, atatürk”ün mücadeleci kişiliğini, milli hasletlerini, manevi yönünü iyi anlamak ve anlatmak gerekir. mustafa kemal atatürk ülkesi ve milleti için koyduğu hedeflere yılmadan yürüyerek önündeki engelleri birer birer aşmasını bilmiştir.
 
bu duygu ve düşüncelerle gazi mustafa kemal atatürk”e vefatının 81″inci yılında cenabı allah”tan rahmet diliyorum. ruhu şad, mekânı cennet olsun” dedi. (haber merkezi)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası