banner
Spor

​68 gençlik iftarda buluştu

aksaray”ın taraftar grubu 68 gençlik, düzenledikleri geleneksel iftar yemeğinde bir araya geldi.  aksaray”ın taraftar grubu 68 gençlik, düzenledikleri geleneksel iftar yemeğinde bir araya geldi. fanatik taraftarların düzenlediği iftar programına siyah..

​68 gençlik iftarda buluştu
banner

aksaray”ın taraftar grubu 68 gençlik, düzenledikleri geleneksel iftar yemeğinde bir araya geldi. 
aksaray”ın taraftar grubu 68 gençlik, düzenledikleri geleneksel iftar yemeğinde bir araya geldi. fanatik taraftarların düzenlediği iftar programına siyah beyazlıların çiçeği burnun da kulüp başkanı emin eroğlu onur davetlisi olarak eşlik etti.
aksaray 68 gençlik taraftar grup temsilcilerinin yer aldığı yemekte, siyah beyazlı fanatik taraftarlar bol bol sohbet ederek gelecek sezonu değerlendirdi. aksaray 68 gençlik taraftarlar grubu tribün liderleri , öncelikle iftar programımıza bizleri kırmayarak gelen kulüp başkanımız emin eroğlu”na teşekkür ediyoruz. aksaray 68 gençlik taraftar grubu olarak daha öncelerde yaptığımız ancak geleneksel hale getirmek istediğimiz iftar yemeğinde grup üyeleri arasında kaynaşmayı ön plana çıkarmak istediklerini belirterek, "gücümüz yettiği kadar grup üyelerimizi bir araya getirmeye çalışıyoruz. geçmiş sezonu değerlendirdik ve yeni sezonda neler yapacaklarımızı konuştuk. yeni sezon öncesinde neleri doğru neleri eksik yaptığımız konusunda fikir alışverişinde bulunduk" dedi.
Önümüzdeki sezon içinde "yönetim kurulumuz ve bizler bu sezona büyük bir önem veriyoruz. yeni bir yönetimin oluşması takıma ayrı bir hava ve heyecan kattığı ortada. bu sezona herkesin sahip çıkarak destek olması gerektiğini düşünüyorum. sadece yönetimin istemesiyle bazı şeylerin düzeleceğini sanmak hepimizi yanıltır o yüzden hep birlikte takımımıza yeni sezonda sahip çıkarak destek olmalıyız. son iki yıldır kadar şampiyonlukların yeni sezonda tekrarlanmamasını ümit ediyor ve şehrin şampiyonluk özlemini son ermesini istiyoruz." ifadelerini kullandı.

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası