banner
Gündem

Afrin’de ki Mehmetçiğimiz için Kur’an programı düzenlenecek

dÜnya kuran-i kerİm okuma bİrİncİlerİ mehmetçİk İçİn aksaray”da afrin”de ki mehmetçiğimiz için  kur”an programı düzenlenecek aksaray Önder İmam hatipliler derneği kuran-ı kerim  ziyafeti ve mehmetçik için dua programı düzenliyor. aksaray..

Afrin’de ki Mehmetçiğimiz için  Kur’an programı düzenlenecek
banner

dÜnya kuran-i kerİm okuma bİrİncİlerİ mehmetçİk İçİn aksaray”da
afrin”de ki mehmetçiğimiz için 
kur”an programı düzenlenecek
aksaray Önder İmam hatipliler derneği kuran-ı kerim  ziyafeti ve mehmetçik için dua programı düzenliyor. aksaray Önder İl başkanı kuddusi bakar yapılacak kuran-ı kerim ziyafeti ve mehmetçik için dua programı ile ilgili açıklamalarda bulundu. bakar: “24 Şubat 2018 cumartesi saat 19:30″da aksaray kültür merkezi”nde düzenleyeceğimiz kuran-ı kerim  ziyafeti ve mehmetçik için dua programına tüm aksaray halkımız davetlidir. hem kuran-ı kerim dinleyelim hem de kahraman mehmetçiklerimize dua edelim. düzenleyeceğimiz programımıza 2015yılı  kuran-ı kerim okumada dünya birincimiz hafız ferruh muştuer, 2009 dünya birincimiz  kurra hafız bünyamin topcuoğlu,2017 azerbaycan dünya birincimiz kamalmahmadov ve 2017 yılı türkiye ikincisi hafız bekir büyükkurt  katılacaktır. Önder genel başkan yardımcısı ve Öncüspor genel başkanı mustafa canbey”in katılımları ile gerçekleşecek olan programımızın  hayırlara vesile  olmasını, kahraman  mehmetçiklerimizin sağ salim biran önce sevdiklerine ailelerine  kavuşmasını temenni ediyorum.”dedi. (haber merkezi)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası