banner
Gündem

Akademisyenler projelerini anlattı

aksaray Üniversitesi (asÜ) rektörü prof. dr. yusuf Şahin, kampüste ortak akıl ve istişare prensibi ile çalışmaların şekillendiğini söyledi. geleneksel kahvaltıda akademisyenlerle bir araya gelen prof. Şahin, eğitim-öğretim faaliyetlerinden sosyal ve..

Akademisyenler projelerini anlattı
banner

aksaray Üniversitesi (asÜ) rektörü prof. dr. yusuf Şahin, kampüste ortak akıl ve istişare prensibi ile çalışmaların şekillendiğini söyledi.
geleneksel kahvaltıda akademisyenlerle bir araya gelen prof. Şahin, eğitim-öğretim faaliyetlerinden sosyal ve kültürel çalışmalara, istişare toplantılarından bireysel ziyaretlere kadar geniş bir yelpazede ortak akıl prensibini sürekli diri tutmanın gayretinde olduklarını dile getirdi. Şahin, “biz büyük bir aileyiz ve bu ailenin her ferdini önemsiyoruz. farklı alanlarda yaptığımız çalışmalarda ortak akılla hareket ediyoruz. hepimizin ortak gayesi Üniversitemizi geliştirmek ve hem öğrencilerimiz hem de çalışanlarımız için en ideal çalışma ortamlarını oluşturmak” dedi.
kahvaltı programı, akademisyenlerin proje çalışmaları hakkında aktardığı bilgiler ve genel değerlendirmelerle sürdü. (haber bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası