banner
Spor

AKİF İLE MEHMET EŞMEKAYA SULTANHANI’DA

geçen sezon aksaray 1. amatör kümede eşmekaya spor takımının şampion olmasında büyük rol oynayan iki isim akif karakuş ile mehmet güneş bu sezon tekrar elit naturel eşmekaya sultanhanı spor, kadrosuna..

AKİF İLE MEHMET EŞMEKAYA SULTANHANI’DA
banner

geçen sezon aksaray 1. amatör kümede eşmekaya spor takımının şampion olmasında büyük rol oynayan iki isim akif karakuş ile mehmet güneş bu sezon tekrar elit naturel eşmekaya sultanhanı spor, kadrosuna dahil oldular.
geçen sezon aksaray 1. amatör kümede eşmekaya spor takımının şampion olmasında büyük rol oynayan iki isim akif karakuş ile mehmet güneş bu sezon tekrar elit naturel eşmekaya sultanhanı spor, kadrosuna dahil oldular. bu sezon kamp sonrası takıma katılan iki futbolcu perşembe günü oynanan hazırlık maçında ikinci yarı oyuna dahil olarak forma şansı bulan futbolcular oldular. İki futbolcunun ilerleyen haftalarda antrenman eksiklerini kapattıktan sonra takıma daha çok katkı sağlayacakları gözlendi. elit naturel eşmekaya sultanhanı spor takımın tek gölü ise akif karakuş”tan geldi.

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası