banner
Gündem

Aksaray BEKO bayisi açıldı

gİrİŞİmcİ İŞ kadini hatİce Şahİn eroĞlu bİr Önemlİ hİzmetİ daha aksaray”a kazandirdi koç grubunun türkiye”de yürüttüğü beko 100 kadın bayii projesi kapsamında aksaray”da girişimci İş kadınları derneği başkanı hatice Şahin..

Aksaray BEKO bayisi açıldı
banner

gİrİŞİmcİ İŞ kadini hatİce Şahİn eroĞlu bİr Önemlİ hİzmetİ daha aksaray”a kazandirdi

koç grubunun türkiye”de yürüttüğü beko 100 kadın bayii projesi kapsamında aksaray”da girişimci İş kadınları derneği başkanı hatice Şahin eroğlu tarafından hizmete açılan aksaray beko beyaz eşya mağazasının açılış töreni yapıldı.

çok sayıda davetlinin katılımı ile yapılan açılışta konuşan hatice Şahin eroğlu, “bir insan dostları ile zengindir. en büyük zenginlikte gönül bağıdır. gönül bağı olan tüm dostlarıma açılışımızı onurlandırdıkları için teşekkür ediyorum” dedi.

8 mart dünya kadınlar günü hakkında da açıklamalarda bulunan eroğlu, “kadın annedir, kadın öğretmendir. kadın cennettir, kadın şiirdir ve kadın en çokta aşktır. kadının el attığı her şey güzelleşiyor. girişimci İş kadınları derneğini olarak misyonumuz tamamen kadınlara destek olmak ve onların iş kurmalarına yardımcı olmaktır” diye konuştu.

açılış törenine vali yardımcısı mustafa duruk, belediye başkanı yardımcısı yakup kadri perek, ak parti İl başkanı hüseyin altınsoy, mhp İl başkanı mustafa çölkesen, chp İl başkanı ali abbas ertürk, İyİ parti İl başkanı faruk ağır, stk İl başkanları, daire müdürleri, İş insanları ve çok sayıda vatandaş katıldı. foto-haber: Şeyda coŞar

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası