banner
Spor

AKSARAY BELEDİYESPOR 2 AĞUSTOS’DA TOPLANIYOR

bölgesel amatör bal ligi temsilcimiz 68 aksaray belediyespor 23 eylül”de başlayacak olan lig maçı öncesinde yeni sezon hazırlıklarına 2 ağustos perşembe günü afyon”da toplanarak start verecek.  bölgesel amatör bal ligi..

AKSARAY BELEDİYESPOR 2 AĞUSTOS’DA TOPLANIYOR
banner

bölgesel amatör bal ligi temsilcimiz 68 aksaray belediyespor 23 eylül”de başlayacak olan lig maçı öncesinde yeni sezon hazırlıklarına 2 ağustos perşembe günü afyon”da toplanarak start verecek. 
bölgesel amatör bal ligi temsilcimiz 68 aksaray belediyespor 23 eylül”de başlayacak olan lig maçı öncesinde yeni sezon hazırlıklarına 2 ağustos perşembe günü afyon”da toplanarak start verecek. 19 ağustos”a kadar burada 1. etap kamp çalışamalarını sürdürecek olan siyah beyazlı temsilcimiz, bayram izninin ardından ise 23 ağustos”da aksaray ilinde tekrar bir araya gelerek 29 ağustos”ta oynancak olan ziraat türkiye kupası maçına hazırlanacak.     
sabah ve akşam olmak üzere günde çift idman yaparak hazırlanmayı planlayan siyah beyazlı temsilcimiz 1. etap kamp çalışmaları için 2 ağustos”da toplanıp afyon”da kampa girecek. 17 gün afyon”da kamp süreci geçirecek olan siyah beyazlı temslcimiz arefe günü afyon kampını tamamlayarak bayram iznine çıkacak. 23 ağustos”ta aksaray”da tekrar toplanması planlanan takımımız 29 ağustos”ta oynanacak olan ziraat türkiye kupası maçı için kendi tesislerinde çalışmalarına devam edecek.
kamp esnasında aksaray belediyespor”a sezon başı kazandırılan futbolcuların son durumları teknik heyet tarafından gözden geçirelecek. takıma bu esnada yeni futbolarda kazandırılabilecek bunun yanında mecut kadrodanda futbolcu gönderilebilecek.  (haber merkezi)
 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası