banner
Spor

​Aksaray Belediyespor Belen’e hazır

spor toto bal ligi 5. grupta şampiyonluk mücadelesi veren siyah beyazlı temsilcimiz aksaray belediyespor, pazar günü sezonun 19. haftasında deplasmanda belen belediyespor ile karşı karşıya gelecek.   spor toto bal ligi..

​Aksaray Belediyespor Belen’e hazır
banner

spor toto bal ligi 5. grupta şampiyonluk mücadelesi veren siyah beyazlı temsilcimiz aksaray belediyespor, pazar günü sezonun 19. haftasında deplasmanda belen belediyespor ile karşı karşıya gelecek.  
spor toto bal ligi 5. grupta şampiyonluk mücadelesi veren siyah beyazlı temsilcimiz aksaray belediyespor, pazar günü sezonun 19. haftasında deplasmanda belen belediyespor ile karşı karşıya gelecek.  İskenderun 5 temmuz yan sahada oynanacak olan maçın başlama saati 14:00. maçı Şanlıurfa bölgesinden mikail cihangir yönetecek. yardımcılıklarını ise mardin bölgesinden seyfettin erten ve İbrahim aksoy yapacak. siyah beyazlı temsilcimizde tek hedef sahadan üç puanla ayrılmak olacak. bugün yola çıkacak olan futbolcularımız son yapılan antrenmanda galibiyet sözü vererek, belen deplasmanından 3 puanla dönerek şampiyonluk yolunda bir engeli daha aşmış olacağız dediler.

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası