banner
Gündem

‘Aksaray için çalışıyoruz’

cumhur İttİfaki aksaray İl genel meclİs Üyelerİ çaliŞmalara hizli baŞladi! mhp aksaray İl genel meclis Üyeleri halil demiray, cavit çıtak, meriç keskin, fahrettin akyamaç, ercan keskin ve ak parti aksaray..

‘Aksaray için çalışıyoruz’
banner

cumhur İttİfaki aksaray İl genel meclİs Üyelerİ çaliŞmalara hizli baŞladi!
mhp aksaray İl genel meclis Üyeleri halil demiray, cavit çıtak, meriç keskin, fahrettin akyamaç, ercan keskin ve ak parti aksaray İl genel meclis Üyelerinden oluşan heyet bugün İl Özel İdare turizm ve gençlik komisyonu ve ar-ge komisyonu olarak  cumhur İttifakı kapsamında helvadere bölgesini ziyaret etti. helvadere belediye başkanı arif bellikli ve mhp hasandağı bölge temsilcisi mehmet sevdi ile birlikte sorunları belirleyerek çözüm yolu çizen heyet, nora antik kenti yol, su, çevre ve imar çalışmaları kapsamında bölgenin biriken sorunlarını çözmek ve bölgenin turizme kazandırılması için mesai mefhumu gözetmeksizin çalışmalarına devam etmekte olduklarını bildirdi.

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası