banner
Gündem

Aksaray uluslar arası tarım fuarına ev sahipliği yapacak

uluslararası tarım fuarı bilgilendirme toplantısı yapıldı. her yıl aksaray ziraat odası tarafından yapılan tarım fuarının bu yıl 5″incisi düzenlenecek ve uluslararası  tarım fuarı olacak.  uluslararası tarım fuarı bilgilendirme toplantısı yapıldı…

Aksaray uluslar arası tarım  fuarına ev sahipliği yapacak
banner

uluslararası tarım fuarı bilgilendirme toplantısı yapıldı. her yıl aksaray ziraat odası tarafından yapılan tarım fuarının bu yıl 5″incisi düzenlenecek ve uluslararası  tarım fuarı olacak. 
uluslararası tarım fuarı bilgilendirme toplantısı yapıldı. her yıl aksaray ziraat odası tarafından yapılan tarım fuarının bu yıl 5″incisi düzenlenecek ve uluslararası  tarım fuarı olacak. uluslararası  tarım fuarı öncesi aksaray ziraat odası başkanı emin koçak  tarafından   bilgilendirme toplantısı yapıldı. aksaray”da bu yıl 28 Şubat -5 mart tarihleri arasında 5.si düzenlenecek olan tarım fuarı”nın uluslararası olarak gerçekleştirileceği belirtildi.
toplantıya aksaray valisi aykut pekmez,  stk tarım platformu başkanı hamit Özkök, ziraat odası başkanı emin koçak, atso başkanı ahmet koçaş, stk başkanları,  tarım fuarına katılacak olan firmalar, konuyla ilgili daire müdürleri ve basın mensupları katıldı.
toplantıda konuşan aksaray valisi aykut pekmez " aksaray tarım  alanı olarak çok büyük bir öneme sahip. bugünkü konuşmalardan çıkardığıma göre aksaray vilayet olduktan sonra tarım konusuna çok büyük bir önem vermiş. bugünkü geldiğimiz noktada aksaray”ın tarım fuarında çok büyük bir fuar alanına ihtiyacı olduğu ortaya çıktı. bu da aksaray”ın ne kadar geliştiğinin göstergesi. bu yıl 5.si düzenleyeceğimiz aksaray tarım fuarı bu yıl uluslararası kabul edilmesinde emeğine geçen herkese teşekkür ediyorum. fuarın önemi katkısı çiftçilerimiz için büyük önem taşıyor. çiftçiler ile tarım firmalarını buluşturuyor. çiftçilerimiz tarım aletlerini ekipmanlarını ihtiyacı olan malzemeleri oradan alıyor, bilgi sahibi oluyor. stk tarım platformundaki herkese bu konuyla alakalı olan emeği geçen herkese teşekkür ediyorum."dedi.
tarım fuarını düzenleyen  ziraat odası başkanı emin koçak, yaptığı konuşmada ilkini 2014 yılında düzenlediğimiz tarım fuarına da 48 tane katılımcı firma ve 25 bin kişi fuarı ziyaret etti.2017 yılında yaptığımız fuarda 112 firma ve 48 bin ziyaretçimiz oldu.bu yıl şubat ayında yapacağımız fuarda hedefimiz 150 firma ve 160 bin katılımcı bekliyoruz.geçmiş yılarda türkiye”nin dört bir tarafından ziyaretçiler aksaray”a gelecek.bu fuar ilimize ciddi şekilde hem ekonomi hemde tanıtım acısından ciddi katkı sağlayacak. düzenlenen tarım fuarı konya”dan sonra uluslararası aksaray tarım fuarı oldu. bu ilimiz için çok güzel bir fırsat inşallah bu ileriki yıllarda el birliği ile daha güzel olacağına inanıyorum" dedi. (haber merkezi)
 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası