banner
Spor

​Aksaray’a Dev Spor Tesisi

aksaray”a yapılacak en büyük spor yatırımlarından biri olan sporcu fabrikası için çalışmalar başladı.  aksaray”a yapılacak en büyük spor yatırımlarından biri olan sporcu fabrikası için çalışmalar başladı. gençlik ve spor bakanlığı..

​Aksaray’a Dev Spor Tesisi
banner

aksaray”a yapılacak en büyük spor yatırımlarından biri olan sporcu fabrikası için çalışmalar başladı. 
aksaray”a yapılacak en büyük spor yatırımlarından biri olan sporcu fabrikası için çalışmalar başladı. gençlik ve spor bakanlığı türkiye”nin dört bir yanına olduğu gibi aksaray”a da sporcuların daha rahat ve modern tesislerde spor yapmalarına imkan sağlamak için olimpik sporcu fabrikası kuruyor. çok amaçlı spor salonu olarak da adlandırılan sporcu fabrikalarında takım sporları ve bireysel tüm spor faaliyetleri aynı anda gerçekleştirilecek olan dev tesisin çalışmaları başladı. aksaray”a yapılacak en büyük spor yatırımlarından biri olan merkez spor salonu diğer adıyla sporcu fabrikası için çalışmalar zemin güçlendirme işlemiyle başladı. dağılgan spor kompleksi içerisinde yer alacak tesisin çalışmaları gece gündüz devam ediyor. 25 milyon tl”ye mal olacak olan merkez spor salonu inşaatının 2019 yılı sonlarında tamamlanması bekleniyor. aksaray”da şampiyon sporcuların yetişmesi ve sporcularımızın daha iyi şartlarda antrenman yapmaları için düşünülen tesiste güreşten, cimnastiğe, basketboldan voleybola kadar tüm spor branşlarına uygun salonlarda yüzlerce sporcu aynı anda spor yapabilecek.(haber merkezi)

 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası