banner
Asayiş

Aksaray’da 2 genç Afganistanlı 6 kişinin saldırısına uğradı

Aksaray’da yolda yürürken iddiaya göre tanımadıkları Afganistan uyruklu 6 kişinin bıçaklı saldırısına uğrayan Oğuzhan T. (19) karnından yaralandı, arkadaşı E.Y.B. (15) ise gözünden aldığı kemer darbesi ile yaralandı. Yaralı gençler..

Aksaray’da 2 genç Afganistanlı 6 kişinin saldırısına uğradı
banner

Aksaray’da yolda yürürken iddiaya göre tanımadıkları Afganistan uyruklu 6 kişinin bıçaklı saldırısına uğrayan Oğuzhan T. (19) karnından yaralandı, arkadaşı E.Y.B. (15) ise gözünden aldığı kemer darbesi ile yaralandı. Yaralı gençler ambulansla hastaneye kaldırılırken, polis kaçan 4 kişiyi yakalayıp gözaltına aldı. Kimliği belirlenemeyen 2 kişiyi yakalamak içinde çalışma başlatıldı.

Olay Şeyhhamit Mahallesi 3306 Sokak’ta meydana geldi. Oğuzhan T. ile arkadaşı E.Y.B., Kılıçaslan parkından evlerine dönerken iddiaya göre tanımadıkları Afganistan uyruklu 6 kişi geldi. Aralarında çıkan kavgada yabancı uyruklu 1 kişinin bıçaklı saldırısına uğrayan Oğuzhan T. karnından E.Y.B ise kemerle gözünden yaraladı. 2 arkadaş yere yığılırken, çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralılar ambulanslarla Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

‘6 AFGANLININ SALDIRISINA UGRADIK’

Darp edilen E.Y.B, “Bizim önümüzü kestiler, arkadaşımı bıçakladılar ve bana kemerle saldırdılar. Toplam 6 kişi vardı. Biz yolda yürüyorduk bir anda oldu. Arkadaşımı bıçakladılar bana da kemerle vurup  sonra bizi darp ettiler. Daha sonra şahıslar kaçtılar. Biz sadece gezmek istemiştik” dedi.

Polis ekipleri kaçan 4 Afganistan uyruklu kişiyi yakalayıp gözaltına aldı. Kaçan 2 saldırganın ise  kimliğini belirleyip yakalamak için çalışma başlatıldı. Foto-Haber: Erkan ALTUNTAŞ

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası