banner
Gündem

Aksaray’da hizmetlerimizi 4-0 yaparak taçlandıracağız

ak parti grup başkanvekili İlknur İnceöz, " cumhurbaşkanımız recep tayyip erdoğan`ın tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet rabia”sına sahip çıkan gençlerimiz için ne yapsak az." ifadelerini kullandı. ak..

Aksaray’da hizmetlerimizi  4-0 yaparak taçlandıracağız
banner

ak parti grup başkanvekili İlknur İnceöz, " cumhurbaşkanımız recep tayyip erdoğan`ın tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet rabia”sına sahip çıkan gençlerimiz için ne yapsak az." ifadelerini kullandı.
ak parti grup başkanvekili İlknur İnceöz, " cumhurbaşkanımız recep tayyip erdoğan`ın tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet rabia”sına sahip çıkan gençlerimiz için ne yapsak az." ifadelerini kullandı.
tbmm ak parti grup başkanvekili ve aksaray milletvekili İknur İnceöz, yaptığı açıklamada 24 haziran seçimleri kapsamında yürüttüğü çalışmaları anlattı. İnceöz: “ak parti ile değişen türkiye`yi, kalkınan türkiye`yi anlatacağız. 24 haziran”da güçlü meclis için cumhurbaşkanlığında liderimiz recep tayyip erdoğan`ı, mecliste ak parti”yi destek sağlamak için var gücümüzle sahada olacağız.”dedi.
İnceöz; ak parti iktidarı ile aksaray”a son 16 senede, eğitimden sağlığa, tarımdan enerjiye, orman ve su işlerinden toplu konuta, “toplam 11 katrilyon” yatırım yapıldığının söyledi.
‘kimse aksaray`da ak parti icraatları, hizmetleri, vizyonu ve projeleri ile yarışamaz” diyen İnceöz: ‘hemşerilerimiz 24 haziran”da bir kez daha doğruyu bulacağından şüphe duymuyorum. aksaray rekorların şehri, 24 haziran seçimlerinde de yine bir rekorla 4-0`la aksaray`ımızda destan yazacağımıza inancımız tamdır”şeklinde konuştu.
24 haziran`da türkiye`nin istikbaline yön verecek tarihi bir seçim yaşanacağına da dikkat çeken İnceöz, “gençlerimizin dinamizm ve heyecanı partimizi ve bizleri diri tutarken, düşmanlarımıza da korku salıyor. cumhurbaşkanımız sayın recep tayyip erdoğan`ıntek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet rabia”sına sahip çıkan gençlerimiz için ne yapsak az. aksaray`ımızda gençlerimizin eğitim ve öğretimlerinin kalitesini arttırmak için bin 798 yeni derslik yaptık, ihtiyaç sahibi öğrenci kardeşlerimize tam ‘36 trilyon” eğitim desteği verdik. gençlerimizle en çok kucaklaşan, onları en iyi anlayan, onların dilinden konuşabilen tek siyasi parti ak parti`dir.”diye konuştu.
İnceöz,  gençlerin, özellikle de ilk defa oy kullanacakların 24 haziran seçimlerinde muhakkak sandık başına gitmelerini istedi. (haber merkezi)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası