banner
Gündem

​AKSARAY’DA POLİS EŞLERİNDEN KERMES

geliri ihtiyaç sahibi  öğrencilere aktarılacak geliri ihtiyaç sahibi öğrencilere aktarılacak polis eşleri derneği aksaray Şubesi başkanlığı tarafından üniversitede eğitim gören şehit, gazi ve teşkilat mensuplarının çocuklarına yönelik “burs ve eğitim..

​AKSARAY’DA POLİS EŞLERİNDEN KERMES
banner

geliri ihtiyaç sahibi 
öğrencilere aktarılacak
geliri ihtiyaç sahibi
öğrencilere aktarılacak
polis eşleri derneği aksaray Şubesi başkanlığı tarafından üniversitede eğitim gören şehit, gazi ve teşkilat mensuplarının çocuklarına yönelik “burs ve eğitim yardımı” sloganıyla 15 temmuz milli irade meydanının da kermes düzenlendi.
Üç gün sürecek kermesin açılışına, aksaray valisi ali mantı eşi işıl mantı, cumhuriyet başsavcısı İbrahim cansever, adli yargı adalet komisyonu başkanı seyfullah sarıgül, 1. ağır ceza mahkemesi başkanı İlker akkaş, İdare mahkemesi başkanı Şenol karadeniz, baro başkanı erhan toprak, emniyet müdürü ali karabağ polis eşleri derneği (poled) genel başkanı arzu gülveren, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, şehit aileleri ile çok sayıda davetli ve vatandaş katıldı.
kermesi üniversitede eğitim gören şehit, gazi ve teşkilat mensubu çocuklar için düzenlediklerini belirten poled aksaray Şubesi başkanı reyhan karabağ, "kermesimiz şehit, gazi ve teşkilatımızın mensubu çocuklarının üniversitede eğitim gören öğrencilerine burs vermek amacıyla düzenlenmiştir, düzenlenen kermese gösterilen ilgiden memnun olmakla beraber kermesimizi düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Şehrimizde 44 öğrencimize burs vermekteyiz. bununla beraberde 4 öğrencimize eğitim desteği de veriyoruz. bu kermesten elde edilen gelirlerimizle daha fazla çocuğumuza eğitim bursu verilecek. böylece bizimde çocuklarımızın yetişmesinde eğitimlerinin sağlanmasında küçükte olsa bir katkımız olacak" dedi.
aksaray halkının da katkıda bulunduğu ve polis eşlerinin evde yaptıkları pasta, börek, tatlı ve yemeklerin ve elbiselerin bulunduğu kermese vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. foto-haber: erkan altuntaŞ

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası