banner
Genel

Aksaray’da ulaşımı rahatlatıcı adımlar atmaya devam edeceğiz

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, şehir içi ulaşım master planı çerçevesinde hayata geçirdikleri 50 metrelik bulvar yolu ile mesafe ve zaman tasarrufu sağlandığını ve yolun sürücüler tarafından oldukça yoğun bir..

Aksaray’da ulaşımı rahatlatıcı adımlar atmaya devam edeceğiz
banner

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, şehir içi ulaşım master planı çerçevesinde hayata geçirdikleri 50 metrelik bulvar yolu ile mesafe ve zaman tasarrufu sağlandığını ve yolun sürücüler tarafından oldukça yoğun bir şekilde kullanıldığını kaydetti. 6 mahallenin bağlantısının sağlandığı yeni bulvar yolunun en büyük avantajı ise şehir merkezinin trafik yükünü azaltması oldu.

Sağlık Beldesi yolu güzergâhı üzerinde Hürriyet ve İstiklal Mahallesinin birleşme noktasından başlayarak Yavuz Sultan Selim, Mehmet Akif Ersoy, Selçuklu Mahallelerini Hacılar Harmanı Mahallesine bağlayan yolda yol çizgi çalışmasıyla birlikte uyarı, yön levhaları ve trafik işaretlemeleri tamamlandı.

6 mahalleyi birbirine bağlayan bunun yanında ASTİM, OSB, Toptancılar Sitesi ve Sağlık yolu gibi yoğun olarak kullanılan bölgelere de ulaşımı kısaltan 50 metrelik bulvar yolu, sürücülerin tercih ettiği güzergahlar arasında yer almaya başladı.

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, 50 metrelik bulvar yolunun trafiğe açılmasıyla birlikte şehir merkezinde özellikle sabah ve akşam saatlerinde yaşanan yoğunluğun büyük oranda önüne geçtiğini söyledi. Bulvar yolunun mesafeleri kısalttığı gibi zamandan da tasarruf sağladığını aktaran Dinçer, yeni bulvar yoluyla önemli bir alternatif güzergâh oluşturulduğunu söyleyerek; “Şehrimiz için gecemizi gündüzümüze katıp çalışıyoruz. Şehrimizin birçok noktasında alt yapı, üst yapı dâhil her türlü hizmetlerimizi belirlediğimiz plan doğrultusunda gerçekleştiriyoruz. Ulaşımın daha kolay ve hızlı sağlanması için şehrimizin dört bir yanında asfalt, yol yapımı ve yeni yol açma çalışmalarımız devam ediyor” diye konuştu.  (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası