banner
Spor

Aksaray’ı sportif arenada hakkettiği yere getireceğiz

aksaray belediyespor kulübü sosyal medya aracılığı ile 2 yılın değerlendirmesini yayımladı. aksaray belediyespor kulübü sosyal medya aracılığı ile 2 yılın değerlendirmesini yayımladı. yapılan açıklamada; “2016-2017 futbol sezonunda bal ligine çıkan..

Aksaray’ı sportif arenada  hakkettiği yere getireceğiz
banner

aksaray belediyespor kulübü sosyal medya aracılığı ile 2 yılın değerlendirmesini yayımladı.
aksaray belediyespor kulübü sosyal medya aracılığı ile 2 yılın değerlendirmesini yayımladı. yapılan açıklamada; “2016-2017 futbol sezonunda bal ligine çıkan takımımız sezon başında rıfat demir ile anlaşmış olup daha sonra rıfat hocanın takımdan ayrılmak zorunda kalmasıyla ufuk uysal ve ekibi göreve getirilmiştir. 2016-2017 sezonunda ufuk hoca nezaretinde çıktığımız 24 müsabakada 16 galibiyet, 6 beraberlik ve 2 yenilgi ile 54 puanla ligi 2.sırada bitirdik. 2017-2018 sezonunda tekrar ufuk hoca ve ekibiyle takımın iskeleti bozulmadan yola devam edildi. bu sezon ise ligde oynadığımız 24 müsabakada 20 galibiyet, 2 beraberlik, 2 yenilgi alarak 62 puanla statü gereği ikili averajla şampiyonluğu kıl payı kaçırdık.
62 puan İle ŞampİyonluĞu statÜ gereĞİ kaçiran tek takimiz
bu sezon tüm türkiye liglerine bakıldığında en fazla gol atan ve en az gol yiyen takım olup, 62 puan ile şampiyonluğu statü gereği kaçıran tek takımız . bizlere bu heyecanı yaşatan ufuk hoca ve ekibine ayrıca uzun lig maratonunda emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Şehir, yönetim, teknik ekip, sporcu, taraftar ve basın mensubu olarak şampiyonluğu en çok hak eden taraf olmamıza rağmen bu sevinci yaşayamamanın üzüntüsü içerisindeyiz. İstikrarın başarıyı getireceğine inandığımız için bu kadroyu koruyup üzerine takviye yapılarak şu anki teknik ekibimiz ile yola devam etmek istiyoruz ve bu yönde çalışmalarımıza ara vermeden gelecek sezonun planlaması için teknik ekibimiz ile görüşmelerimiz hemen başlamıştır.2018-2019 futbol sezonunda hep birlikte, tek vücut olarak, birlikte hareket ederek bundan önceki sezonlarda yaşadığımız ve tecrübe ettiğimiz hataları minimuma indirerek aksaray” ı mızı hak ettiği yere getirmenin gayreti içerisinde olacağımızdan hiç kimsenin şüphesi olmasın.”dedi.  (haber merkezi)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası