banner
Siyaset

​Aksaray’ın geleceğini inşa ediyoruz

başkan yazgı; her daim ‘İnsanı yaşat ki devlet yaşasın” düsturu ile hizmet etmeye çalıştıklarını vurguladı  aksaray”da belediye başkanlığında 4 yıllık bir süreyi geride bırakan belediye başkanı haluk Şahin yazgı, bu..

​Aksaray’ın geleceğini inşa ediyoruz
banner

başkan yazgı; her daim ‘İnsanı yaşat ki devlet yaşasın” düsturu ile hizmet etmeye çalıştıklarını vurguladı  aksaray”da belediye başkanlığında 4 yıllık bir süreyi geride bırakan belediye başkanı haluk Şahin yazgı, bu süre içerisinde aksaray”ın ufkunu açacak projeleri hayata geçirmenin gayretinde olduklarını söyledi. her daim ‘İnsanı yaşat ki devlet yaşasın” düsturu ile hizmet etmeye çalıştıklarını vurgulayan yazgı; “biz hangi işi yaparsak hangi adımı atarsak hangi projeyi gerçekleştirirsek öncelikle bütün kesimin her türlü ihtiyaçlarının notlarını alırız. kadınlarımız için, gençlerimiz için, engelli kardeşlerimiz için, taraftarlarımız için, emeklilerimiz için, yaşlılarımız için yaptığımız birçok çalışmada mutlaka bu düstur vardır. bu düsturla bizler hareket ederiz. tabi stk”lar ve odalarımızla da uyumlu bir çalışma yaparak şehrimizin geleceğini imar ederiz. geleceği imar ederken geçmişi de unutmayız. aksaray”ımızı aksaray yapan kılıçaslan”dan, cemaladeddini aksaray-i”den ve somuncu baba”dan da ilhamlarımızı alırız. ecdadımızı her zaman yad ederiz. her türlü çalışmamızda onları öne çıkartan onları her daim anan projeler gerçekleştiririz.”dedi.
artik aksaray kabuĞunu kirdi
4 yıllık görev süresi içerisinde aksaray”a bir milyarın üzerinde bir yatırım gerçekleştirdiklerinin de altını çizen yazgı; “tabi bu sadece belediyemizin yapmış olduğu çalışma. hükümetimizin, devletimizin, vekillerimizin, bakanlarımızın, başbakanımızın, cumhurbaşkanımızın emirleriyle yapılan çalışmalar bunların daha da üstündedir.  aksaray”ımız öyle bir noktaya geldi ki artık kabuğunu kırdı. milli maçlar artık burada oynanmaya başlandı. bu hepimizin başarısı.”dedi.
sanayİ projesİ mutlaka yapilacak
sanayi projesi ile ilgili de konuşan yazgı; “sanayi projemiz 375 milyonluk dev bir proje. ocak ayının sonunda artık başlıyor. İhalesi yapılıyor. İnşallah inşaat sezonu ile birlikte 2 bine yakın orada dükkânlarımız gerçekleştiriliyor.”dedi. yazgı konuşmalarını şu ifadelerle noktaladı: “sizlerde biliyorsunuz su en büyük problemdi. İçilebilecek kalitede güzel sularımız inşallah 2019″un başlarında musluklarımızdan akacak. alt geçit çalışması biraz uzun sürdü. ama elhamdülillah şu anda bitti. kullanılabilecek durumda 514 metre uzunluğunda 22 milyona mal olan piri mehmet paşa alt geçidimiz tamamlanmış durumda.”diye konuştu.  oğuzhan demİray”ın haberi 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası