banner
Esnaf

Aksaray’ın markası Köy Et ürünleri yeniden raflarda

talİhsİz bİr yangin sonucu kisa sÜre Üretİme ara veren kÖy-et yenİden raflarda yer almasiyla yoĞun talep gÖrÜyor  aksaray”ın yerli markası olan köy et şubat ayı sonunda yaşadığı yangın sonrası kısa..

Aksaray’ın markası Köy Et ürünleri yeniden raflarda
banner

talİhsİz bİr yangin sonucu kisa sÜre Üretİme ara veren kÖy-et yenİden raflarda yer almasiyla yoĞun talep gÖrÜyor  aksaray”ın yerli markası olan köy et şubat ayı sonunda yaşadığı yangın sonrası kısa sürede tadilat yaparak tekrar üretime geçti.
aksaray organize sanayi bölgesi”nde yer alan köy et fabrikasının yönetim kurulu başkanı ahmet koçaş, sektörde 9 yıldır hizmet verdiklerini belirtti.
İlk başladıklarında günlük 50 kilo üretim yaptıklarını ve şuanda 2 ton üretime çıktıklarını dile getiren koçaş: “bu yılın şubat ayının sonunda talihsiz bir kaza yaşadık. çok şükür aksaray halkı bize destek verdi. fabrikamızda çok ağır bir tahribat olmuştu. biz ekimizle beraber tekrar kaldığımız yerden devam etme kararı aldık. aksaray halkı da bizi bu konuda çok destekledi. kurban bayramı öncesi fabrikamızı tekrar açtık. Şu anda demo ürünler yapıyoruz. fabrikamız yüzde 85 eski haline geldi. yüzde 15″lik bir ekipman eksiğimiz var. onları da alınca 1 ay içinde yüzde yüz tamamlamayı hedefliyoruz. Ürettiğimiz 30 parça ürünün tamamını tekrar çıkaracağız.” dedi.
tekrar gÜnlÜk 2 ton Üretİm yapmaya baŞladik
”İnşaların bizi özlediğini, beklediğini ve özellikle sucuk sektöründe köy ete olan güvenin çok daha farklı yerlere geldiğini gördük.” diyen koçaş şunları söyledi; “bu olay bizi çok umutlandırıyor. günden güne bize heyecan veriyor. ekibin birçoğunu yeniledik. İleriki zamanda aksaray”a tattırmayı hedeflediğimiz çok farklı ürünlerimizde olacak. hedefimiz sadece bölgede değil türkiye”de aranan bir marka olmak. bununla ilgili İstanbul”da bir yer konusunda çalışma başlattık. kısa zaman içinde aksaray da merkezi bir satış mağazası açacağız. bu konuda ciddi talepler alıyoruz. bu mağaza örnek bir mağaza olacak. daha sonra bu mağazayı çevre illere açmayı düşünüyoruz. Şu anda yine 2 ton üretim yapmaya başladık. yöresel sucuk, pastırma, salam, kavurma, çemen gibi ürünler yapıyoruz. bu ürünlerimizi marketlerde ve raflarda aranan hale getireceğiz.”
ÜrettİĞİmİz çemene yoĞun talep var
son dönemde çemene yoğun bir ilgi olduğunu belirten koçaş, “kokusuz çemeni insanlarımız çok beğendi. gelecek dönemde bununla birlikte arge ürünler içinde füme et yapacağız. bununla ilgili çalışmalarımız sürüyor. fabrika müdürümüz ile bu ürünlerin yanında aksaray”a has mantı da yapmayı düşünüyoruz. artık et sucuk gibi ürünlerimizin yanında sunabileceğimiz alternatif ürünlerde çıkarmayı hedefliyoruz.” dedi.
aksaray”in da bu İŞİ yapabİldİĞİnİ kanitladik
İnsanlar bir yerden bir yere giderken ne götürebilir diye hep bir düşünce içerisinde olduklarını belirten koçaş; “bizim fabrikayı kurmadaki amaçlarımızın başında bu vardı. aksaray”ın neyi meşhur? bizim amacımız ve gayemiz şu idi: aksaray”ında bir sucuğu var pastırması var. pastırma deyince sivas, afyon ve kayseri akla geliyordu. artık aksaraylılarında hakikaten bir pastırma ve kavurma yaptığını kanıtladık. daha iyisini yapabilmek içinde zamana ihtiyacımız var. bunu da kanıtlayacağımızı düşünüyorum. ben tüm aksaray halkına ve bölgedeki tüm tüketicilerimize teşekkür ediyorum. gelecekten de çok ümitliyim. ben bu işletmenin hakikaten ileriki zaman içerisinde çok daha iyi yerlere geleceğini düşünüyorum. bunun içinde gayret ediyorum.” diye konuştu. foto-haber: dilara arslangedİklİ

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası