banner
Siyaset

‘Aksaray’ın sorunlarını yüksek sesle anlatmaya devam edeceğiz’

milletvekili ayhan erel, aksaray İyİ parti İl teşkilatı mensupları ile bir araya gelerek gündemi değerlendirdi. partilerinin kuruluş gününden bu yana sürekli yükselişte olduğuna vurgu yapan erel,emeği geçen herkese teşekkür etti…

‘Aksaray’ın sorunlarını yüksek sesle anlatmaya devam edeceğiz’
banner

milletvekili ayhan erel, aksaray İyİ parti İl teşkilatı mensupları ile bir araya gelerek gündemi değerlendirdi.

partilerinin kuruluş gününden bu yana sürekli yükselişte olduğuna vurgu yapan erel,emeği geçen herkese teşekkür etti.

İmkansız denileni başardıklarını ifade eden erel, “soğuk bir aralık ayında, 2017″de çıktığımız bu yoldan, günümüze 4 yıl geride kaldı. bu süreç içerisinde sizler; evinizden, işinizden, aşınızdan, ailenizden fedakârlık ederek İyİ parti”yi bugünlere getirdiniz. İmkânsız denilenleri başardınız. sizlerle birlikte ateşten denizleri geçtik. buna dikkat ediniz, bu başarıda emeği bulunan bir önceki İl başkanımız başta olmak üzere herkese ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum” dedi.

erel, köylülerle yaptıkları görüşmeler sonucunda çiftçilerin tarlalarını ekemez hale geldiğini söylediklerini belirtti. erel sözlerini şöyle sürdürdü: “diyorlar ki tarlalarımızı ekemez hale geldik. hayvancılıkla uğraşan üreticiler ellerindeki malları kesime gönderiyorlar. bu türkiye”nin her yerinde artarak devam ediyor. bu, ülkemiz önümüzdeki dönemlerde ciddi anlamda gıda sorunuyla karşı karşıya kalacak demektir. sanayideki üretici elektrik ve doğalgaz faturalarından dolayı üretimi durdurma noktasına gelmiş. vatandaşımıza bir dokunuyor bin ah işitiyoruz. bu yorulmuş iktidarın değişme vakti gelmiştir. yine bizden imkansızı bekleyenlere çok güzel bir ders verip partimizi iktidara taşıyacağız. bundan eminim.”

İl başkanı faruk ağır, türkiye”nin ve aksaray”ın İyİ parti ile büyüdüğünü söyledi. İktidara yürüyen bir parti olduklarını belirten ağır, “4 yıl gibi kısa bir sürede ülke genelinde 500 binin üzerinde, aksaray”da ise iki binin üzerinde üyesi olan ve sürekli vatandaşlarımızın teveccühüne layık olan bir partiyiz” diye konuştu.

türkiye”nin ve aksaray”ın sorunlarının her geçen gün arttığını söyleyen ağır “20 yıllık iktidar, artık halkın ihtiyaçlarına cevap veremez hale gelmiştir. Özellikle halkın yüzde yetmişinin tarım ve hayvancılıkla geçindiği aksaray”da tarım ve hayvancılık bitme noktasına gelmiştir. mevcut iktidar artık günübirlik, geçici çözümlerle halkımızı oyalamaktadır. bu duruma hep birlikte son vereceğiz” diye konuştu. 

‘Ülke ekonomİsİnİ

ev hanimlari bİlİr”

Ülke ekonomisini en iyi ev hanımlarının bildiğini söyleyen ağır “her geçen gün zorlaşan ekonomik şartlardan dolayı mutfakta tencereler kaynamıyor. ev hanımı eşinin verdiği pazar harçlığının azlığıyla yetiniyor. adam ne yapsın, çalışıyor çabalıyor, ancak eline geçeni evinin geçimi için veriyor. ama yetmiyor. süt üreticisi hayvanları kesime gönderiyor. gençlerin ve üniversite mezunlarının durumu da ortada. bu kötü gidişe artık hep birlikte bir kırmızı kart göstereceğiz. teşkilatımızın birbirinden kıymetli üyeleri ve İyi parti”ye gönül vermiş tüm dostlarımızla gecemizi gündüzümüze katıp, kapı kapı dolaşıp, her zamankinden daha yoğun çalışıp, ülkenin içinde bulunduğu bu çıkmazı ve iktidarın beceriksizliğini vatandaşlarımıza anlatacağız. milletvekilimiz meclis tv ekranlarında, bizler burada aksaray”ımızın sorunlarını daha yüksek sesle anlatmaya devam edeceğiz” açıklamasında bulundu. (haber bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası