banner
Spor

Aksaraylı güreşçiler 8 madalya kazandı

anadolu yıldızlar ligi güreş grup müsabakaları hafta sonu kırşehir”de yapıldı. birbirinden çekişmeli karşılaşmalara sahne olan müsabakalar sonunda aksaraylı güreşçiler 8 madalya kazandı. kırşehir gençlik ve spor İl müdürlüğü tarafından organize..

Aksaraylı güreşçiler  8 madalya kazandı
banner

anadolu yıldızlar ligi güreş grup müsabakaları hafta sonu kırşehir”de yapıldı. birbirinden çekişmeli karşılaşmalara sahne olan müsabakalar sonunda aksaraylı güreşçiler 8 madalya kazandı. kırşehir gençlik ve spor İl müdürlüğü tarafından organize edilen ve kırşehir spor salonunda, serbest ve grekoromen kategorilerinde gerçekleştirilen turnuvaya anadolu”dan 13 il katıldı. gençlik ve spor bakanlığı, spor hizmetleri genel müdürlüğü tarafından sporun tabana yaygınlaştırılması, yerel faaliyetler sonucu üst gruplara katılamayan yetenekli sporcuların spora kazandırılması amacıyla düzenlenen anadolu yıldızlar liginde nefes kesen müsabakalar yaşandı.
aksaray güreş antrenörü adem arslan,” turnuvaya aksaray adına katılan sporcularımız 1 altın, 3 gümüş, 4 de bronz madalya kazanırken, takım olarak 3″üncü olduk. gençler için büyük tecrübe oldu. grup müsabakaları atlatıp finallere kalmak istiyoruz. bunun için çalışmalarımız tüm hızıyla sürüyor. diye konuştu.  (haber merkezi)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası