banner
Esnaf

Altın günü konseptli işletme

aksaray”da organik ürünlerin eksikliğini keşfederek çeşitli aperatifler ve kahvaltılıklar üreten Özlem güçlü, hazırladığı ürünleri müşterilerinin beğenisine sunuyor. İnsanların, pandemi sürecinde sosyal aktivitelerden oldukça soyutlandığını kaydeden güçlü, şartları göz önünde bulundurarak..

Altın günü konseptli işletme
banner

aksaray”da organik ürünlerin eksikliğini keşfederek çeşitli aperatifler ve kahvaltılıklar üreten Özlem güçlü, hazırladığı ürünleri müşterilerinin beğenisine sunuyor.
İnsanların, pandemi sürecinde sosyal aktivitelerden oldukça soyutlandığını kaydeden güçlü, şartları göz önünde bulundurarak bir altın günü konsepti oluşturduğunu anlattı. güçlü, pandemi sürecinden sonra vatandaşların daha çok ortak toplanma alanlarında bir araya gelmeyi tercih ettiklerini belirtti. konseptin içeriğiyle alakalı konuşan güçlü, “nostaljik şeyler yapmak istedik. burada müşterilerimizin kendi evinde gibi hissedecekleri bir ortam oluşturduk. altın günü konseptimiz de işletmemizi bir kaç saatliğine kiraya veriyoruz. daha öncesinde ise yemeklerden tutun içecekleri çaya kadar hazırlığımızı yapıyoruz. misafirlerimiz geldiğinde ise anahtarı teslim edip çıkıyoruz. amacımız biraz farklılık katmak, yeni şeyler denemek ve müşterilerimizin de bunlardan faydalanmasını sağlamak” şeklinde konuştu.
her gÜn farkli
lezzet deneyİmİ
genel manada açık mutfak tarzı çalıştığını ve yapılan yemeklerin müşteriler tarafından görülmesi gerektiğini düşünen güçlü, bu şekilde vatandaşların işletmeye olan güvenini sağladığını belirtti. menünün her gün değiştiğinin bilgisini veren güçlü şöyle konuştu: “günlük 1 tane çorbam mutlaka oluyor. mesela, bugün kırmızı pancar çorbam vardı. ev yemeği, börek, mantı ve makarna menüsü hazırlıyorum. hazırda mutlaka mantım olur. hatta iki çeşit mantı yapıyorum. hamurunu, içini, pişirmesini hepsini kendim yapıyorum. bunların dışında o güne özel şekersiz kurabiyelerim, diyet salatalarım ve aperatif tariflerim mutlaka oluyor.”
doĞal, Şekersİz ve
glutensİz ÜrÜnler
uzun yıllar şehir dışında yaşayan güçlü, memleketi aksaray”a gelerek şekersiz ve glütensiz ürünlerin olduğu, doğal ve katkısız yiyecekler sunabileceği bir işletme açma isteği ile bu işe başladığını söyledi. asıl mesleğinin ekonomistlik olduğunu dile getiren güçlü, “pandemi de eve kapandık, evden çalışıyorduk. bu süre zarfında mutfağa ve yemekle ilgili her şeye merak salmaya başladım. İlk deneyimim makarna yapmak oldu. zaten burayı açma amacım aksaray”da makarnacının olmamasıydı. İşletme konsepti için de ilk girişimim yemek siteleri üzerinde araştırma yapmak oldu. çoğu işletmeler çiğköfte ve döner üzerineydi. küçük, kendi halinde sevimli bir işletmem olsun istedim. bu yüzden ufak tefek kahvaltılıklar, el yapımı reçeller, aromalı kahveler ve küçük ekmekler yapıyorum. makarna ve mantının hamurunu kendim açıyorum. kullandığım ürünlerin doğal olmasına bilhassa dikkat ediyorum. malum, günümüzde o kadar çok yapay ürün, hazır gıda var ki… sağlıklı beslenmek adına ev yapımı ürünler çıkartmaya bu yüzden özen gösteriyorum” dedi. foto-haber: sümeyye çaliŞkan

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası