banner
Gündem

​ ALTINSOY, İŞCİ VE EMEKCİNİN HERZAMAN YANINDA OLDUK

‘İşçilerimize verdiğimiz sözü her zaman tuttuk” 24 haziran seçim çalışmalarını sanayi sitesi esnafını ziyaret ile devam eden ak parti İl başkanı hüseyin altınsoy, İşçi ve emekçinin her zaman yanında olduklarını..

​  ALTINSOY, İŞCİ VE EMEKCİNİN HERZAMAN YANINDA OLDUK
banner

‘İşçilerimize verdiğimiz
sözü her zaman tuttuk”
24 haziran seçim çalışmalarını sanayi sitesi esnafını ziyaret ile devam eden ak parti İl başkanı hüseyin altınsoy, İşçi ve emekçinin her zaman yanında olduklarını söyledi.
İl başkanı hüseyin altınsoy, milletvekili adayları cengiz aydoğdu, mustafa serdengeçti, muhammed aktaş, belediye başkanı haluk Şahin yazgı ve yönetim kurulu üyeleri 24 haziran seçim çalışmalarına, sanayi sitesi esnafını ziyaret ederek devam etti. başkan altınsoy, ziyaretler esnasında yaptığı konuşmasında, “ak parti göreve geldiği ilk günden bu yana çalışanlarımızın insana yaraşır koşullarda geçimlerini sağlamalarını güvence altına alıp, aynı zamanda işverenlerimizin de küresel piyasada rekabet edebilmelerini de teminat altına almıştır.
hükümetimiz gerekli adımları atarak 2002 yılında 184 tl olan asgari ücreti 2018 yılı itibariyle 1600 tl çıkarmıştır. bizler ak parti hükümetleri olarak 15 yılda işçilerimize verdiğimiz sözü her zaman tuttuk. ak parti olarak işçi kardeşlerimize verdiğimiz sözü tutarken, işverenlerimizin de haklarını her daim gözettik.
İnşallah 24 haziran seçimlerinden sonra da işçisiyle, işvereniyle tam bir uyum içerisinde daha çok çalışarak, bu ülkenin büyümesinde, kalkınmasında, refahında çok büyük aşamalar kaydedeceğimize yürekten inanıyoruz.
bu duygularla 24 haziran”da cumhurbaşkanımız sayın recep tayyip erdoğan”a ve milletvekili adaylarımıza güçlü bir destek istiyoruz. sizlerin her türlü sıkıntısında yanında olduk, olmaya devam edeceğiz.”dedi. (haber merkezi)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası