banner
Gündem

Altınsoy müjdeyi verdi

ak parti aksaray İl başkanı hüseyin altınsoy, eskil ve ortaköy ilçelerinde organize sanayi bölgesi”nin (osb) kurulacağını müjdeledi. İlçelerde osb”nin kurulması amacıyla yapılan girişimlerin sonuç verdiğini dile getiren altınsoy, “çok şükür..

Altınsoy müjdeyi verdi
banner

ak parti aksaray İl başkanı hüseyin altınsoy, eskil ve ortaköy ilçelerinde organize sanayi bölgesi”nin (osb) kurulacağını müjdeledi.

İlçelerde osb”nin kurulması amacıyla yapılan girişimlerin sonuç verdiğini dile getiren altınsoy, “çok şükür uğraşlarımız sonuç verdi. eskil ve ortaköy ilçelerimize yeni osb”lerimiz hayırlı olsun” dedi.

aksaray”ın ak parti ile anadolu”nun parlayan yıldızı haline geldiğini söyleyen altınsoy; düzenli ve hızlı gelişen sanayisiyle şehrin önemli bir yatırım, üretim, istihdam ve ihracat bölgesi olduğuna vurgu yaptı.

sanayi yatırımlarının kentin can damarı haline geldiğinin de altını çizen altınsoy, “eskil ve ortaköy osb ile birlikte bu ilçelerimizin dinamiklerini de harekete geçirmiş olacağız. böylece aksaray sanayisi daha güçlü bir şekilde yoluna devam edecektir. aksaray sanayisinin gelişmesine yönelik çalışmalarımızın neticelerini görmekten büyük mutluluk duyuyoruz. bu günde verdiğimiz uzun mücadelenin haklı gururunu yaşıyoruz. yatırımların bu safhaya gelmesinde emeği olan sanayi bakanımız mustafa varank”a, tarım ve orman bakanımız bekir pakdemirli”ye, valimiz hamza aydoğdu”ya, milletvekilimiz cengiz aydoğdu”ya, belediye başkanlarımız necati belgemen ve ali rıza Özdemir”e, ak parti ilçe başkanlarımız zeki baba ve ali mutlu”ya teşekkür ediyorum. aksaray merkez başta olmak üzere, gerekse diğer ilçelerimizde ekonomik ve sosyal hayatı etkileyecek ve geliştirecek her türlü proje ve organizasyonda öncülük etmeye ve destek vermeye devam edeceğiz. her şey aksaray için, durmak yok, yola devam” dedi. (haber bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası