banner
Gündem

Amaç afetlere hazır olmak

İnsani yardım vakfı (İhh) 6. bölge arama kurtarma ekipleri, selime ve ihlara vadisinde iki günlük tatbikat yaptı. kayseri, ankara, konya, kırşehir, nevşehir, niğde ve aksaray”dan 40 gönüllünün katıldığı tatbikatın oldukça..

Amaç afetlere hazır olmak
banner

İnsani yardım vakfı (İhh) 6. bölge arama kurtarma ekipleri, selime ve ihlara vadisinde iki günlük tatbikat yaptı. kayseri, ankara, konya, kırşehir, nevşehir, niğde ve aksaray”dan 40 gönüllünün katıldığı tatbikatın oldukça verimli geçtiği bildirildi. tatbikatta ipler, düğümler, iniş teknikleri, emniyet noktaları oluşturma, güvenli iniş, emniyet noktaları, makaralar, havai hat kurulumu, uçurumdan yaralı alma, az eğimli arazide sedye ile yaralı alma konularında eğitim ve uygulama yapıldı.
eĞİtİmler devam edİyor
aksaray İhh arama kurtarma birimi başkanı vedat dirican, pandemi kuralları doğrultusunda eğitimlere devam ettiklerini ifade etti. amaçlarının olası afetlere ve kazalara etkin şekilde müdahale ederek, insanlara faydalı olmak olduğunu belirten dirican, daha fazla gönüllü ile arama kurtarma alanında kendilerini geliştirmeye gayret ettiklerini söyledi.
dirican, etkinliğe katılan gönüllülerin çoğunluğunun yakın zamanda gerçekleşen yangın ve sel felaketlerine müdahalede aktif rol aldıklarını hatırlattı. her şeyi devletimizin kurumlarından beklemenin doğru olmadığını vurgulayan dirican, daha fazla gönüllü ile ülkemizin iyiliği için birçok alanda insani yardım çalışmalarına katılmanın önemine değinerek herkesi kendi bilgi ve becerileri doğrultusunda gönüllü olmaya davet etti. (haber bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası