banner
Esnaf

​Anahtar sektöründe son teknoloji cihazlarla hizmet veriyoruz

aksaray”da her marka ve her yaşa sahip aracınızın oto anahtar tamirini yapan nihat  dölek,sektörde garantili yedekleme anahtar yedekliyoruz.  aksaray”da her marka ve her yaşa sahip aracınızın oto anahtar tamirini yapan..

​Anahtar sektöründe son teknoloji cihazlarla hizmet veriyoruz
banner

aksaray”da her marka ve her yaşa sahip aracınızın oto anahtar tamirini yapan nihat  dölek,sektörde garantili yedekleme anahtar yedekliyoruz. 
aksaray”da her marka ve her yaşa sahip aracınızın oto anahtar tamirini yapan nihat  dölek,sektörde garantili yedekleme anahtar yedekliyoruz. aracınızın anahtarı birebir orijinal ile aynı kalitede aynı malzemeye sahip yapıyoruz. günümüzde  tüm araçlar  immobilizer cipli anahtarlar kullanıyor. bu sistemler tamamen elektronik ağırlıklı biz de mekanik sektörden elektronik sektöründe son sistem cihazlarla hizmet vermeye başladık.Örnek verirsek bir vatandaşımız aracının anahtarını kaybettiğinde  mağduriyetini  servisinin yarı fiyatına hallediyoruz. yetkili serviste kumandalı anahtarını 750 lira olan bir anahtar bizde 300-350 civarına mal oluyor. bazen yeni nesil lüks araçlarda fiyatlar 3″de bir fiyatına kadar düşebiliyor. "dedi.
son yılların gözdesi 
ev anahtarları konusunda da bilgiler veren dölek,ev anahtarları da teknolojiyi takip ederek parmak okuyuculu kilit ,kumandalı kapı,şifreli geçiş gibi birçok yenilik artık günlük hayatımızda kullanır olduk. bu gün motorlu bir kilit cep telefonu ile kullanılan bir sistem 500 ile 2000 lira arasında değişiyor. İşlerimiz şu anda iyi durumda.foto-haber :ali furat

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası