banner
Eğitim

​ASÜ, 2022 dünya üniversiteleri sıralamasındaki yerini korudu

aksaray Üniversitesi (asÜ), “2022 gelişen ekonomiler dünya Üniversite sıralamasında” 501+ puan bandında yer aldı. geçen yıl da aynı ortalamada yer alan asÜ, yerini korudu. dünyanın en saygın yükseköğretim derecelendirme kuruluşlarından..

​ASÜ, 2022 dünya üniversiteleri sıralamasındaki yerini korudu
banner

aksaray Üniversitesi (asÜ), “2022 gelişen ekonomiler dünya Üniversite sıralamasında” 501+ puan bandında yer aldı. geçen yıl da aynı ortalamada yer alan asÜ, yerini korudu.
dünyanın en saygın yükseköğretim derecelendirme kuruluşlarından birisi olan times higher education (the), 2022 yılına ilişkin sıralamaları kamuoyuyla paylaştı. sıralama kapsamında bu yıl 50 ülkeden 698 üniversite değerlendirmeye alındı. değerlendirmeye alınan ülkeler financial times stock exchange (ftse) endeksine göre ileri, orta ve az düzeyde gelişmiş olarak sınıflandırılıyor. Ölçümler, beş ana başlık ve 13 alt kategoride yer alan göstergelerin incelenmesi şeklinde yapılıyor. bu yıl listeye girebilen 54 türk üniversitesinden birisi olan asÜ, 501+ puan bandında yer aldı. asÜ, geçen yıl da aynı listede yer alma başarısını göstermişti. 
rektör prof. dr. yusuf Şahin, her yıl farklı kurumların açıkladığı listelerde yer alan asÜ”nün başarısına katkı sunan herkese teşekkür etti.  (haber bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası