banner
Genel

Asü İle Özel Aksaray Hastanesi indirim konusunda anlaştı

Rektör Prof. Dr. Alpay Arıbaş’ın girişimlerinin ardından Aksaray Üniversitesi (ASÜ) ile Özel Aksaray Hastanesi arasında sağlık hizmeti sunumuna yönelik bir protokol imzaladı.  Protokole göre Özel Aksaray Hastanesi, sağlık hizmetlerinde ASÜ..

Asü İle Özel Aksaray Hastanesi indirim konusunda anlaştı
banner

Rektör Prof. Dr. Alpay Arıbaş’ın girişimlerinin ardından Aksaray Üniversitesi (ASÜ) ile Özel Aksaray Hastanesi arasında sağlık hizmeti sunumuna yönelik bir protokol imzaladı.  Protokole göre Özel Aksaray Hastanesi, sağlık hizmetlerinde ASÜ çalışanlarına indirim uygulayacak.

Rektör Arıbaş, kısa süre önce Özel Aksaray Hastanesi yöneticisi Ümit Güney ve Başhekim Gökmen Kurt ile bir araya geldi. ASÜ çalışanlarının Özel Aksaray Hastanesinde verilen tıbbi hizmetlere indirimli bir fiyatla erişebilmeleri için yapılan görüşmenin ardından hazırlanan protokol imzalandı. Buna göre; Özel Aksaray Hastanesi, ASÜ çalışanları ile eş ve çocuklarına vereceği muayene, laboratuvar, medikal yatış, görüntüleme ve ameliyat hizmetlerinde indirim uygulayacak. Hastanede yapılamayan ve dış laboratuvarlara gönderilen patoloji ve ileri tetkikler ile radyolojik özel çekimler, özel ameliyatlar, diş, diyetisyen, estetik amaçlı kozmetik uygulamalar ve dış reçete enjeksiyon hizmetleri kapsam dışında olacak.

Anlaşmanın ASÜ ailesine hayırlı olması dileklerinde bulunan Rektör Alpay Arıbaş, “Özel Aksaray Hastanesi Yöneticisi Sayın Ümit Güney’e ve Başhekim Gökmen Kurt’a, nezaketleri ve iş birliğine sağladıkları katkılar münasebetiyle çok teşekkür ediyoruz” dedi. (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası