banner
Gündem

ASÜ’ nün büyümesine emek veren herkese teşekkür ederiz

Ünİversİtemİz gerek fİzİkİ, gerekse İç derİnlİk anlaminda hizli Şekİlde İlerlİyor aksaray Üniversitesi (asÜ) rektörü prof. dr. yusuf Şahin, akademik olarak gelişmiş, sportif manada güçlü ve kültür-sanat alanında iç derinliğe sahip..

ASÜ’ nün büyümesine emek  veren herkese teşekkür ederiz
banner

Ünİversİtemİz gerek fİzİkİ, gerekse İç derİnlİk anlaminda hizli Şekİlde İlerlİyor
aksaray Üniversitesi (asÜ) rektörü prof. dr. yusuf Şahin, akademik olarak gelişmiş, sportif manada güçlü ve kültür-sanat alanında iç derinliğe sahip bir üniversite için çalıştıklarını söyledi.
ulusal biyoloji eğitim kongresi”nin ikincisi asÜ”de gerçekleştirildi. kongrenin açılışına asÜ kurucu rektörü prof. dr. necdet sağlam da katıldı. asÜ”nün kısa süre içinde önemli bir gelişim gösterdiğini ve bu gelişimin kendisini de son derece memnun ettiğini kaydeden sağlam, rektör Şahin ve ekibini tebrik etti. Üniversite kurulduğu ilk günden bu yana bir tek çivi dahi çakan herkese emekleri için çok teşekkür ettiklerini kaydeden asÜ rektörü prof. Şahin, “kurucu rektörümüz sayın prof. dr. necdet sağlam”ı bugün aramızda görmek bizleri son derece mutlu etmiştir. kendilerine bir kere daha çok teşekkür ediyoruz. Üniversitemiz gerek fiziki, gerekse iç derinlik anlamında hızlı şekilde ilerliyor. amacımız akademik manada gelişmiş, sportif anlamda güçlü ve kültür-sanat alanında iç derinliği yüksek bir üniversite oluşturmaktır” dedi. kongre düzenleme kurulu başkanı prof. dr. naim uzun ve fen eğitimi ve araştırmaları derneği başkanı prof. dr. tuncay Özsevgeç”in açılış konuşmalarının ardından kongre sunumlarına geçildi. moderatörlüğünü prof. dr. mustafa yel”in yaptığı kongre açılışında prof. dr. mustafa kuru “osmanlı”da ve cumhuriyetin İlk döneminde biyoloji eğitimi,” prof. dr. necdet sağlam ise “bilim ve Üniversite” başlıklı sunumlarını gerçekleştirdi.
143 bilim insanının 89 çalışmayla katkı sunduğu etkinlik belge takdimleri ve eğitim fakültesi müzik bölümü”nün mini dinletisiyle tamamlandı. (haber merkezi)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası