banner
Gündem

ASÜ Öğrenci sayısı artıyor

yenİ bÖlÜm ve programlara onay geldİ aksaray Üniversitesi (asÜ) rektörü prof. dr. yusuf Şahin, yeni bölüm ve programlarla birlikte büyümeye devam ettiklerini söyledi. Önlisans, lisans ve lisansüstü düzeyde bazı bölüm..

ASÜ Öğrenci  sayısı artıyor
banner

yenİ bÖlÜm ve programlara onay geldİ
aksaray Üniversitesi (asÜ) rektörü prof. dr. yusuf Şahin, yeni bölüm ve programlarla birlikte büyümeye devam ettiklerini söyledi.
Önlisans, lisans ve lisansüstü düzeyde bazı bölüm ve programların bu yıl öğrenci alacağını ifade eden Şahin, her yıl bir öncekinden daha ileride olmayı amaçladıklarını ve bu doğrultuda çalıştıklarını söyledi. fizik bölümünün bu yıl yabancı öğrenci alacağını, İngiliz dili ve edebiyatı programına da 60 kontenjan ayrıldığını kaydeden Şahin, okul Öncesi eğitimi tezli yüksek lisans bölümünün de faaliyetlere başlayacağını ifade etti. yÖk kısa süre önce de turizm rehberliği bölümü”ne 60, halkla İlişkiler ve reklamcılık bölümüne 60, spor yöneticiliği bölümünün normal öğretim ve ikinci öğretimine 100, acil yardım ve afet yönetimi programının normal öğretim ve ikinci öğretimine 100 ve sosyal güvenlik programının normal öğretim ve ikinci öğretimine de 130 kontenjan ayırmıştı.
rektör Şahin, yeni bölüm ve programların asÜ”ye ve şehre hayırlı olması dileklerinde bulundu. (haber merkezi)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası