banner
Eğitim

ASÜ öğrencilerinden kitap fuarına yoğun ilgi

kİtap gÜnlerİ aksaray Ünİversİtesİ ÖĞrencİlerİnİn uĞrak yerİ oldu aksaray belediye başkanı evren dinçer”in aksaray”da herkes okusun diye hayata geçirdiği kitap günleri çok büyük ilgi görüyor. İmza günleri, yazarların söyleşileri, paneller..

ASÜ öğrencilerinden kitap fuarına yoğun ilgi
banner

kİtap gÜnlerİ aksaray Ünİversİtesİ ÖĞrencİlerİnİn uĞrak yerİ oldu aksaray belediye başkanı evren dinçer”in aksaray”da herkes okusun diye hayata geçirdiği kitap günleri çok büyük ilgi görüyor.
İmza günleri, yazarların söyleşileri, paneller ve 50 yayın evi ile 19 yazarın katılım gösterdiği kitap günleri”nin dünkü konukları aksaray Üniversitesi (asÜ) öğrencileri oldu.
Öğrencilerin kitap kokusunu rahatlıkla alabilecekleri kitap fuarında öğrenciler hem ilgi gösterdikleri kitapları almanın heyecanını yaşıyor hem de takip ettikleri yazarların söyleşilerine katılarak hayata dair önemli notlar alıyor. Öğrenciler aynı zamanda ilgi ile okudukları kitapları, yazarlara imzalatarak önemli bir hatırat elde etmiş oluyorlar.
kitap fuarı ile ilgili konuşan asÜ İletişim fakültesi öğrencileri, fuarların insanların kitaplara olan ilgisini artırdığını ve günümüzde düşük oranlardaki kitap okuma oranlarının bu tip fuarlar vesilesiyle azaldığına dikkat çektiler.
geleceğin iletişimcileri, kitap fuarının öğrenciler için değil herkes için çok iyi olduğunu dile getirerek, kitap okumanın 7″den 70″e herkes tarafından bir alışkanlık haline getirilmesi gerektiğinin altını çizdiler. foto-haber: Şeyda coŞar

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası