banner
Eğitim

Asü’de 29 Ekim’e özel resim sergisi

aksaray Üniversitesi (asÜ) rektörü prof. dr. yusuf Şahin, aziz milleti yurdundan etmek isteyenlerin 98 yıl önce gereken dersi aldıklarını söyledi. asÜ eğitim fakültesi resim bölümü öğrencileri cumhuriyet bayramı kutlama etkinlikleri..

Asü’de 29 Ekim’e  özel resim sergisi
banner

aksaray Üniversitesi (asÜ) rektörü prof. dr. yusuf Şahin, aziz milleti yurdundan etmek isteyenlerin 98 yıl önce gereken dersi aldıklarını söyledi.
asÜ eğitim fakültesi resim bölümü öğrencileri cumhuriyet bayramı kutlama etkinlikleri kapsamında bir sergi açtı. sosyal tesisler fuaye alanındaki serginin açılış töreninde konuşan rektör Şahin, cumhuriyet”in 98″inci yılına erişmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, “bizler 2 bin yıldır bu topraklardayız. bizleri bu topraklardan sürmek isteyenler pek çok kez olduğu gibi 98 yıl önce de almaları gereken dersi aldılar. allah bu devlete ve millete zeval vermesin. bu etkinlik, sanatsal bir derinlikle kazanımları anlama bakımından çok değerli. emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz” dedi. eğitim fakültesi dekanı prof. dr. arzu doğru da resim bölümü”nün hazırladığı serginin son derece anlamlı olduğunu belirtti ve benzeri çalışmaların süreceğini vurguladı. yapılan açıklamaların ardından sergi kurdelesi kesildi ve katılımcılar eserleri inceledi. resim bölümü Öğretim Üyesi dr. semra kılıç karatay, sergi gezimi esnasında katılımcıları bilgilendirdi. müzik bölümü öğrencileri de sergi süresince popüler ve geleneksel eserlerden oluşan mini bir dinleti sundu. 13 öğrencinin sulu boya tekniği ile hazırladığı 26 eser ilgi gördü. etkinlik, katılım belgelerinin takdimi ile sona erdi. (haber bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası