banner
Eğitim

ASÜ’de dört lisansüstü program daha kuruluyor

Yükseköğretim Kurulu (YÖK), Aksaray Üniversitesinin (ASÜ) lisansüstü düzeyde faaliyet gösterecek olan dört program açma teklifine onay verdi. Yeni programların üçü Sosyal Bilimler Enstitüsü’ne, biri ise Sağlık Bilimleri Enstitüsü’ne kurulacak. ASÜ,..

ASÜ’de dört lisansüstü program daha kuruluyor
banner

Yükseköğretim Kurulu (YÖK), Aksaray Üniversitesinin (ASÜ) lisansüstü düzeyde faaliyet gösterecek olan dört program açma teklifine onay verdi. Yeni programların üçü Sosyal Bilimler Enstitüsü’ne, biri ise Sağlık Bilimleri Enstitüsü’ne kurulacak.

ASÜ, lisans ve ön lisans düzeyinde olduğu gibi lisansüstü düzeyde de yeni bölüm ve programlar açarak büyümeye devam ediyor. Hazırlıkları tamamlandıktan sonra incelenmesi için YÖK’e gönderilen program teklifleri kabul edildi. Bu kapsamda Sosyal Bilimler Enstitüsü’ne “Disiplinlerarası Yiyecek ve İçecek İşletmeciliği Tezli Yüksek Lisans Programı,” “Disiplinlerarası Yiyecek ve İçecek İşletmeciliği Tezsiz Yüksek Lisans Programı” ve “Aile ve Evlilik Danışmanlığı Tezsiz Yüksek Lisans Programı” kurulacak. Sağlık Bilimleri Enstitüsü’ne kurulacak olan program ise “Acil Yardım ve Afet Yönetimi Tezli Yüksek Lisans Programı.”

ASÜ Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, yeni açılan programların şehre ve üniversiteye hayırlı olması dileklerinde bulundu.   (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası