banner
Spor

ASÜ’de sportif etkinlikler çeşitleniyor

aksaray Üniversitesi (asÜ)”nde “3×3 asÜ sokak basketbolu turnuvası” düzenlendi. gençlerin sporla daha fazla ilgilenmesi ve sporu gündelik hayatlarının bir parçası haline getirmelerine katkı sağlamak amacıyla asÜ spor ve sağlık alanında..

ASÜ’de sportif etkinlikler çeşitleniyor
banner

aksaray Üniversitesi (asÜ)”nde “3×3 asÜ sokak basketbolu turnuvası” düzenlendi. gençlerin sporla daha fazla ilgilenmesi ve sporu gündelik hayatlarının bir parçası haline getirmelerine katkı sağlamak amacıyla asÜ spor ve sağlık alanında İhtisaslaşma koordinatörlüğü tarafından “3×3 asÜ sokak basketbolu turnuvası” düzenlendi. Üçer kişiden oluşan yedi takım iki gün süren etkinlikte karşı karşıya geldi. federasyon tarafından belirlenen sokak basketbolu kurallarına göre oynanan maçlar renkli görüntülere sahne olurken, asÜ”lüler müsabakaları büyük bir ilgiyle takip etti.  takımlar birbirlerine üstünlük sağlayabilmek adına tüm hünerlerini sergiledi ve ikinci günün sonunda şampiyon takım belirlendi.
maçların ardından dereceye giren takımlara ödülleri verildi. Ödül töreninde konuşan rektör yardımcısı prof. dr. engin deligöz, benzeri etkinliklerin süreceğini söyledi.  (haber bülteni)
 
 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası