banner
Eğitim

ASÜ’de Yeşilay Haftası kutlandı

1-7 Mart Yeşilay Haftası, “Yeşilay Varsa Hayat Var” sloganıyla kutlanıyor. Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Spor Bilimler Fakültesi Yeşilay haftası kutlamaları kapsamında “Gelecek Hepimizin” başlıklı bir eğitim programı düzenlendi. Spor Bilimler Fakültesi..

ASÜ’de Yeşilay Haftası kutlandı
banner

1-7 Mart Yeşilay Haftası, “Yeşilay Varsa Hayat Var” sloganıyla kutlanıyor. Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Spor Bilimler Fakültesi Yeşilay haftası kutlamaları kapsamında “Gelecek Hepimizin” başlıklı bir eğitim programı düzenlendi. Spor Bilimler Fakültesi Konferans Salonunda gerçekleşen eğitime konuşmacı olarak katılan Klinik Psikolog Fatma Selvi Doygun, Sosyal Hizmet Uzmanı Hatice Zehra Eşitken sunumları ile öğrencilere alkollü içkilerin, sigaranın, alkolün uyuşturucuların topluma, aileye ve bireye zararlarını anlatarak öğrencileri bilgilendirdi.

Aksaray Üniversitesi Spor Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hüseyin Ünlü konuşmasında, Yeşilay’ın çok köklü geçmişe sahip olduğunu, Yeşilay milli mücadele yıllarında başlayan önemli bir hareket olduğuna vurgu yaparak, Yeşilay mücadelesinin artarak devam ettiğini belirtti.

Ünlü; Yeşilay haftası kapsamında düzenlenen programa katılan konuşmacılara ve öğrencilere teşekkür ederek Klinik Psikolog Doygun ve Sosyal Hizmet Uzmanı Eşitken’e teşekkür belgesi takdim etmesi ile program sona erdi. (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası