banner
Eğitim

ASÜ’lü öğrencilere iletişim ve sinema temalı ödül

on farklı ilde on farklı temayla düzenlenen geleneksel kış kamplarında bu yıl samsun, İletişim ve sinema kampına ev sahipliği yaptı kredi ve yurtlar kurumu genel müdürlüğü tarafından samsun”da düzenlenen “İletişim..

ASÜ’lü öğrencilere iletişim  ve sinema temalı ödül
banner

on farklı ilde on farklı temayla düzenlenen geleneksel kış kamplarında bu yıl samsun, İletişim ve sinema kampına ev sahipliği yaptı

kredi ve yurtlar kurumu genel müdürlüğü tarafından samsun”da düzenlenen “İletişim ve sinema” temalı 6″ncı geleneksel tematik kış kampına 11 ilden 150 öğrenci katıldı.  katılım sağlayan öğrencilere amazon köyü, bandırma vapuru ve türkiye”nin en büyük oyuncak müzesi başta olmak üzere şehrin tarihi ve turistlik yerleri gezdirildi.

programın ilk gününde münevver ayaşlı yurt müdürlüğü konferans salonu”nda öğrenciler önemli isimler ile bir araya geldi. tv programcısı ve gazeteci Şebnem bursalı dünden bugüne medya konulu konferansı ile öğrenciler ile buluştu. sinemanın usta oyuncusu hacı ali konuk toplumsal yönlendirme aracı olarak sinema üzerine öğrenciler ile söyleşi gerçekleştirdi.

kampın dördüncü günü ise  ‘kamp temalı bilgi-kültür yarışması” düzenlendi. yarışmanın soruları kamp süresince anlatılan konulardan seçildi. her ilden öğrencilerin katıldığı yarışmada aksaray”ı hatice dağlı temsil etti.

yarışma sonrası açıklamalarda bulunan hatice dağlı, “bu kampta hem çok güzel anılarımız oldu hem de bilgi yarışmasına katılıp şehrimizi temsil ettik. kredi yurtlar kurumu müdürlüğü tarafından yarışmada birinci, ikinci ve üçüncü olan illere kupa verildi" dedi.

programa katılım sağlayan öğrencilere eğitim sertifikası verildi. haber: senanur temÜr

 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası