banner
Esnaf

Atık malzemeler sanata dönüşüyor

türkiye”de avize ve benzeri ürünlerin yüzde 90″ı çin”den ithal ediliyor. aksaray”da yaşayan genç girişimci bu ürünleri ithal etmemek için atık malzemeleri değerlendiriyor. aksaray medine elektrik işletmecisi İbrahim sevdi su borusu,..

Atık malzemeler sanata dönüşüyor
banner

türkiye”de avize ve benzeri ürünlerin yüzde 90″ı çin”den ithal ediliyor. aksaray”da yaşayan genç girişimci bu ürünleri ithal etmemek için atık malzemeleri değerlendiriyor.
aksaray medine elektrik işletmecisi İbrahim sevdi su borusu, atık ağaç, pet şişesi gibi atık malzemeleri; avize, masa lambası, abajur gibi ev eşyalarına dönüştürüyor.
yaklaşık bir yıl önce su borusundan avize yaparak bu işe başladığını söyleyen sevdi: “İlk başlarda boş vakitlerimi değerlendirmek için yapıyordum, daha sonra ürünlere talep olması nedeniyle farklı tasarımlar yapmaya başladım” dedi.
yaptığı eşyaların tasarımlarının kendisine ait olduğunu ifade eden sevdi, "hobi olarak başladığım bu işte farklı tasarımlara imza atmak istiyorum. hiç bir yerde bulunamayacak şeyler üretmeye çalışıyorum. Şimdiye kadar bu işi profesyonelce yapan birine rastlamadım. yaptığım bu tasarımları geliştirip talep karşılığında piyasaya sunmayı düşünüyorum" dedi.
türkiye”de avize ve benzeri ürünlerin yüzde 90″nının çin”den ithal edildiğini belirten sevdi, “İthal etmemek için atık malzemeleri değerlendiriyoruz. bizim yaptığımız ürün mağazada satılan ürünlerin 3″de biri fiyatına. birde yaptığımız ürünleri tasarlayıp çöpe gitmesini engelliyoruz. haber-foto: erkan altuntaŞ

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası