banner
Gündem

Ayda bin kişi işe yerleştirildi

mİllİ seferberlİkte rekor İstİhdam: aksaray”da 12 ayda 12 bİn kİŞİ İstİhdam edİldİ aksaray çalışma ve İş kurumu İl müdürlüğü 2017 yılı içerisinde gerçekleşen ilave 12 bin istihdam hedefinin yakalanmasını, işçilerle..

Ayda bin kişi  işe yerleştirildi
banner

mİllİ seferberlİkte rekor İstİhdam: aksaray”da 12 ayda 12 bİn kİŞİ İstİhdam edİldİ aksaray çalışma ve İş kurumu İl müdürlüğü 2017 yılı içerisinde gerçekleşen ilave 12 bin istihdam hedefinin yakalanmasını, işçilerle birlikte yaş pasta keserek kutladı. program kapsamında tekstil sektöründe çalışmak üzere işbaşı eğitimlerini tamamlayan 250 kişi işe başlatıldı.
aksaray çalışma ve İş kurumu İl müdürü mahmut akkuş, milli seferberlik kapsamında ilk başta 6 bin hedef koyduklarını ve kısa sürede bu hedefin yakalanması ile bu hedefi 12 bin istihdam rakamına çıkardıklarını ifade eden aksaray çalışma ve İş kurumu İl müdürü mahmut akkuş; “2017 yılının son günlerinde şükürler olsun ki 12 bin istihdam rakamına ulaştık. koyduğumuz hedef yüzde 100 artış göstererek 12 bin kişiye iş kapısı sağladı.”dedi. 
ak parti grup başkanvekili İlknur İnceöz, programda yaptığı konuşmasında cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan”ın önderliğinde türkiye”nin hızlı büyümekte olduğuna vurgu yaparak; “aksaray her alanda gelişiyor bir taraftan organize sanayi bölgesi büyürken demiryolu da büyük önem taşımaktadır. alın teri kadar akıl teri de önemlidir. dünya devleriyle yarışıyoruz. İnşallah dünyada ilk 10 ekonominin içerisinde yer alacağız ülke olarak kaybedecek bir dakikamız bile yok ülkemize bu kadar saldırının temelinde dünya devleri arasında yer alma iddiamızdır. büyüme rakamları 2017 yılı içerisinde ortalama yüzde 7″lerin üzerinde ve her şeye rağmen cumhurbaşkanımız recep tayyip erdoğan”ın önderliğinde türkiye hızlı büyümektedir.”dedi. 
milli seferberlik kapsamında aksaray”ın rekor istihdam oranına ulaşması konusunda da açıklama yapan İnceöz; “12 bin istihdam hedefinin yakalanmasında emeği geçen ve sürekli sahada olan aksaray İŞkur İl müdürlüğüne ve sektörün bütün temsilcilerine bilhassa teşekkür ediyorum. cumhurbaşkanımızın milli seferberlik kapsamında belirlemiş olduğu hedeflerin aksaray İlimizde ziyadesiyle yakalanması memnuniyet verici bir durum. 2002 yılından itibaren teşvik yasasının çıkması 1. organize sanayi bölgesi”nin hızlı bir şekilde tamamlanması ile 2. ve 3. genişleme alanlarında yapılan çalışmalar bugün organize sanayi bölgesine gösterilen yoğun ilgi oldukça memnuniyet vericidir.başvuru sayısı oldukça fazla yoğun ilgi görmektedir.2002 yılında organize sanayi bölgemizde20 tane fabrikadasadece 600 – 700 çalışan vardı.bugün şükürler olsun ki yüzlerce fabrika ve 12.000 çalışanı var önemli markalar artık aksaray tercih eder hale geldiler.
Ülkemiz artık direktif alan gündemi belirlenen bir ülke değil gündem belirleyen bir ülkedir. amerika”nın filistin ile ilgili almış olduğu karar yok hükmündedir. bugüne kadar bu toprakları vatan kılmak kolay olmadı ne yaparlarsa yapsınlar asla türkiye taviz vermeyecektir. bunun için güçlü olmak durumdayız.her zaman ve çalışmak durumundayız.bu vesileyle bir kez daha 12.000 istihdam hedefinin yakalanmasında emeği geçen herkesi ayrı ayrı tebrik ediyorum.”dedi.
programa türkiye büyük millet meclisi ak parti grup başkanvekili İlknur İnceöz, ak parti İl başkanı hüseyin altınsoy,aksaray çalışma ve İş kurumu İl müdürü mahmut akkuş, aksaray ticaret ve sanayi odası başkanı ahmet koçaş, mÜsİad başkanı eyüp dağdaş, sosyal güvenlik kurumu İl müdürü bilal akgün katılım sağladı. (haber merkezi) 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası