banner
Spor

Aydoğdu, huzurevi sakinleri ile ‘bocce’ oynadı

aksaray valisi hamza aydoğdu, huzur bocce 2021 ligi”nde türkiye 3″üncüsü olan Üçyıldız huzurevi sakinlerini ziyaret ederek takımla bocce oynadı. aksaray”da Üçyıldız huzurevi”nde yaşayan yaşlılar zamanlarını demir bilyelerle oynanan “bocce” oyunuyla geçiriyor. el, göz ve..

Aydoğdu, huzurevi sakinleri ile ‘bocce’ oynadı
banner

aksaray valisi hamza aydoğdu, huzur bocce 2021 ligi”nde türkiye 3″üncüsü olan Üçyıldız huzurevi sakinlerini ziyaret ederek takımla bocce oynadı.

aksaray”da Üçyıldız huzurevi”nde yaşayan yaşlılar zamanlarını demir bilyelerle oynanan “bocce” oyunuyla geçiriyor. el, göz ve beyin koordinasyonu sağlanarak oynanan oyun için oluşturulan takım, aile ve sosyal hizmetler bakanlığı engelli ve yaşlı hizmetleri genel müdürlüğü tarafından antalya manavgat”ta düzenlenen huzur bocce ligi 2021 finallerinde türkiye 3″üncüsü oldu.  vali hamza aydoğdu, eşi emine aydoğdu ve beraberindeki protokol üyeleriyle huzurevinin bocce takımını ziyaret etti. ziyaret esnasında vali ve protokol üyeleri takımla bocce oynadı. 

maç sonrası konuşma yapan aydoğdu, “yaşlılarımızla beraber bocce oynadık. çok keyifli bir oyun. onlar kadar iyi oynayamasak da elimizden geleni yaptığımızı düşünüyorum. buraya tekrar ziyaret etmeyi düşünüyoruz. yine abilerimizle birlikte bocce oyununu oynayacağız. huzurevinde bizlere kalplerini ve gönüllerini açan herkese çok teşekkür ediyorum” dedi. 

takım kaptanı mehmet böge ise “bizleri valimiz ile protokol üyeleri ziyaret etti. hem neşeli hem hüzünlü anlar yaşadık. bizim davetimizi kırmayıp geldiler ve bizlerle maç yaptılar. herkese teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

takım oyuncusu aşır yüksel, “valimizin bizle beraber bocce oynadı. hep birlikte maç yaptık. sürekli bu oyunu oynuyoruz. hem eğlenceli vakit geçiriyoruz hem de spor yapıyoruz. valimiz tekrar bizi ziyaret edeceğini söyledi. bu oyun bizim için bir fırsat, güzel vakit geçiriyoruz, zamanımızı iyi değerlendiriyoruz” diye konuştu. foto-haber: erkan altuntaŞ

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası