banner
Esnaf

​Bahar ile birlikte, bisiklete rağbet arttı

aksaray ,coğrafi yapısı itibariyle bisiklet kullanımının yayın olduğu illerden biri. türkiye”de bisiklet kullanımlarında aksaray  ön sıralarda geliyor. her evde en az  bir iki tane bisiklet bulunan şehirde bisiklete olan talep..

​Bahar ile birlikte, bisiklete rağbet arttı
banner

aksaray ,coğrafi yapısı itibariyle bisiklet kullanımının yayın olduğu illerden biri. türkiye”de bisiklet kullanımlarında aksaray  ön sıralarda geliyor. her evde en az  bir iki tane bisiklet bulunan şehirde bisiklete olan talep hiç azalmıyor. bahar aylarıyla birlikte bisiklete rağbet arttı.
aksaray ,coğrafi yapısı itibariyle bisiklet kullanımının yayın olduğu illerden biri. türkiye”de bisiklet kullanımlarında aksaray  ön sıralarda geliyor. her evde en az  bir iki tane bisiklet bulunan şehirde bisiklete olan talep hiç azalmıyor. bahar aylarıyla birlikte bisiklete rağbet arttı. aksaray”da bisiklet satışı yapan bektaş kestek , “aksaray”ın “nın düz bir araziye sahip olması ve her yerin birbirine yakın olması aksaraylı vatandaşlarımızın bisiklet almaya yönlendiriyor” dedi. bahar mevsiminin gelmesi ile birlikte vatandaşlarımızın araçlarını bırakıp bisiklet, motosiklet veya elektrikli bisiklet kullanmaya başladıklarını söyleyen kestek, tasarruf yapmak isteyen spor yapmak isteyen vatandaşların bisiklet, motosiklet ya da elektrikli bisiklet aldıklarını dile getirdi.
bisiklet demek sağlık demek
bisiklet satın alarak sağlık satın alındığını ifade eden kestek,bisiklet demek sağlık demek.genç çocuklarda bisiklete binen çocuklar daha zeki ve pratik oluyor. aksaray”da okular kapanınca en  çok veliler karne hediyesi olarak bisiklet alıp çocuklarına hediye ediyor. İşletmemizde çocuk bisikletleri 200 liradan başlayıp 1000 liraya kadar çıkıyor.normal bisikletleler ise 300 ile 4 bin lira arasında değişiyor. foto-haber :ali furat
 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası