banner
Gündem

Barış Pınarı Harekatına dualı destek

aksaray müftülüğü gençlik merkezlerinde gençlerle beraber barış pınarı harekâtına katılan mehmetçiğe fetih suresi okunması ve dualar edilmesiyle başladı. hem siteler camii yanındaki erkek gençlik merkezimizde hem de müftülüğümüz bahçesindeki kız..

Barış Pınarı Harekatına  dualı destek
banner

aksaray müftülüğü gençlik merkezlerinde gençlerle beraber barış pınarı harekâtına katılan mehmetçiğe fetih suresi okunması ve dualar edilmesiyle başladı.
hem siteler camii yanındaki erkek gençlik merkezimizde hem de müftülüğümüz bahçesindeki kız gençlik merkezimizde gençlerle beraber kahvaltı yapıldı, sohbetler edildi. Şehri süleha aksaray”ımızda barış pınarına dua pınarı açıldı. barış pınarı harekâtına katılan güvenlik güçlerine destek vermek amacıyla fetih suresi okundu ve dualar edildi.
İl müftümüz cemalettin bal yaptığı konuşmasında gençlik merkezlerimizde hayallerimizi gerçekleştirecek dindar genç nesillerin yetişmesi için bir fırsat olduğunu ifade ederek “gelin burada dindar nesil olmak için, ahlakı bütün, İslam yolunda daim hazır yürüyen bir genç olmak için gayret edelim. burada hep beraber allah ve resulünün yolunda yürüyen, davası allah ve resulünün rızasını kazanmak olan dindar nesiller yetiştireceğiz İnşallah. bunun içinde sadece allah ve resulünün aşkının sağlam tutun ve bunu engelleyecek hiçbir şeye fırsat vermeyin” dedi.
Öğrencilerin isteklerinin dinlenmesi, fikir alışverişi ve değerlendirilmesi ile devam eden program İl müftümüz cemalettin bal”ın mehmetçiğimize ve şehitlerimize dua etmesiyle son buldu. (haber merkezi)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası