banner
Spor

Basketbol Milli Takımının kampı neşeli başladı

türkiye Özel sporcular spor federasyonu down sendromlu sporcular basketbol milli takımı ekim ayında portekiz”deki dünya Şampiyonası öncesi kampı aksaray”da başladı. paralimpik olimpiyat hazırlık merkezi”nde sabah ve akşam olmak üzere çift..

Basketbol Milli Takımının  kampı neşeli başladı
banner

türkiye Özel sporcular spor federasyonu down sendromlu sporcular basketbol milli takımı ekim ayında portekiz”deki dünya Şampiyonası öncesi kampı aksaray”da başladı.

paralimpik olimpiyat hazırlık merkezi”nde sabah ve akşam olmak üzere çift idmanla hazırlanan özel sporcuların mücadeleci tavrı teknik ekibi sevindirdi.

milli takım teknik direktörü ufuk bulut, kamp ile ilgili açıklamalarda bulundu. bulut, “aksaray”da 8 sporcu 2 antrenör ile kampımız başladı. dünya üçüncüsü ve avrupa ikincisi olan bir takımız. Önümüzdeki ekim ayında portekiz”deki dünya şampiyonası öncesi ilk kampımız verimli geçiyor.  en güçlü gördüğümüz rakibimiz şu an İtalya, onlar çok uzun yıllardır bir arada çalışıyorlar. bizler 2 yıllık bir takım olmamıza rağmen başarılı bir takımız. kampımıza yeni katılan sporcularımız var. eski oyuncularımız daha da gelişti. bu yıl katılacağımız şampiyonada 1″inci olmak için çabalayacağız” dedi.

paralimpik tesislerinin sporcular için çok iyi bir merkez olduğunu belirten bulut, “burada gerçekten çok iyi ağırlanıyoruz. günde çift idman yaparak, hazırlıklarımızı tüm hızıyla sürdürüyoruz. oyuncularımızın moral ve motivasyonu en üst seviyede” diye konuştu. foto-haber: erkan altuntaŞ

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası