banner
Spor

Bayramın ardından hareketli günler başlıyor

spor toto bal ligi 5.grupta üçlü averaj sonrasında İçelspor ve silfkespor takımlarının önünde şampiyonluğa ulaşan temsilcimiz aksaray belediyespor baraj maçının ilk karşılaşmasında akşehirspor takımını normal süresi 1-1 biten maçta seri..

Bayramın ardından  hareketli günler başlıyor
banner

spor toto bal ligi 5.grupta üçlü averaj sonrasında İçelspor ve silfkespor takımlarının önünde şampiyonluğa ulaşan temsilcimiz aksaray belediyespor baraj maçının ilk karşılaşmasında akşehirspor takımını normal süresi 1-1 biten maçta seri penaltı atışları sonrasında eleyerek 3. lig olan profesyonel lige ismini yazdırmayı başarmıştı.
spor toto bal ligi 5.grupta üçlü averaj sonrasında İçelspor ve silfkespor takımlarının önünde şampiyonluğa ulaşan temsilcimiz aksaray belediyespor baraj maçının ilk karşılaşmasında akşehirspor takımını normal süresi 1-1 biten maçta seri penaltı atışları sonrasında eleyerek 3. lig olan profesyonel lige ismini yazdırmayı başarmıştı. hemen ardından ramazan ayının girmesiyle birlikte şehirde takım adına bir durgunluk yaşansa da, bayramın ardından bu durgunluk yerini hareketli günlere bırakacak. yeni oluşacak yönetim ile aksaray belediyespor takımı, ilk iş olarak teknik heyeti belirleyecek ve hemen ardından transfer çalışmalarına hız verecek ve beklenen aksaray belediyespor takımı da ortaya çıkmış olacak.       

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası