banner
Gündem

“Bayramlar millet olma şuurunun kuvvetlendiği günlerdir”

ak parti aksaray İl başkanı hüseyin altınsoy, bayramların birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularını pekiştirdiğini belirtti. bayramların huzur ve kardeşlik duygularının yoğunlaştığı en önemli günler olduğunu kaydeden İl başkanı hüseyin altınsoy,..

“Bayramlar millet  olma şuurunun kuvvetlendiği günlerdir”
banner

ak parti aksaray İl başkanı hüseyin altınsoy, bayramların birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularını pekiştirdiğini belirtti.
bayramların huzur ve kardeşlik duygularının yoğunlaştığı en önemli günler olduğunu kaydeden İl başkanı hüseyin altınsoy, bayramların birlikteliğin yanı sıra dargınların barıştığı önemli günlerden birisi olduğunu vurguladı. 
 
ak parti aksaray İl başkanı hüseyin altınsoy, bayramların birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularını pekiştirdiğini belirtti.
bayramların huzur ve kardeşlik duygularının yoğunlaştığı en önemli günler olduğunu kaydeden İl başkanı hüseyin altınsoy, bayramların birlikteliğin yanı sıra dargınların barıştığı önemli günlerden birisi olduğunu vurguladı. başkan altınsoy: “her türlü dayanışma ve yüce duygunun tezahür ettiği, barış, dostluk ve kardeşlik duygularının yoğunlaştığı, dargınların barıştığı, kucaklaşmanın yaşandığı bir ramazan bayramına daha erişmenin mutluluğunu yaşıyoruz. gönüllerimiz bir yandan bayram coşkusuyla dolarken, diğer yandan dünya üzerinde bayrama buruk gönüllerle giren insanların hüzün ve acılarını da aynı şekilde yüreklerimizde taşıyoruz. dini bayramlarımız, kimsesizleri ve hastaları ziyaret ederek onları sevindirip, çok yoğun insani duygular yaşamamıza vesile olur. bayramlar, milli ve dini duyguların inançların, geleneklerin uygulanarak gelecek kuşaklara aktarıldığı, millet olma şuurunun şekillendiği ve kuvvetlendiği günlerdir. bu duygu ve düşüncelerle ramazan bayramının ilimize, ülkemize, alemi İslam-a hayırlar getirmesini diliyorum.” (haber merkezi)
 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası