banner
Esnaf

Bebek ürünlerine ilgi her geçen yıl artıyor

aksaray”da bebek mağaza sayısı her geçen gün artış gösterirken ailelerin de bebekleri için bu mağazalara yönelmesi de buna paralel olarak artış gösteriyor.  aksaray”da bebek mağaza sayısı her geçen gün artış..

Bebek ürünlerine ilgi  her geçen yıl artıyor
banner

aksaray”da bebek mağaza sayısı her geçen gün artış gösterirken ailelerin de bebekleri için bu mağazalara yönelmesi de buna paralel olarak artış gösteriyor. 
aksaray”da bebek mağaza sayısı her geçen gün artış gösterirken ailelerin de bebekleri için bu mağazalara yönelmesi de buna paralel olarak artış gösteriyor. artık bebek için her türlü araç gerecin olduğunu ifade eden bebek mağazası işletmecileri, elbiseden, mobilyaya, beslenmeden banyo ve temizlik ürünlerine varana kadar çeşitliliğin bir hayli fazla olduğunu söyledi.
aksaray”da bebeklere özel ürünlere ilginin her geçen yıl artığını belirten fidan bebek işletmecisi Şaban fidan, “30 yıldır aksaray”da ticaretle uğraşıyoruz. son iki yıldır ise bebek ürünleri satıyoruz. bebek ürünlerinde özellik ve çeşit sayısı bir hayli fazlalaştı. bebek mobilyaları, bebek araç gereçleri şimdi daha modern ve daha sağlıklı. bebek ürünlerinde su bazlı artı medefe ile doğal ürünleri kullanıyoruz.”dedi. Şu anda işletmelerinde yaz kampanyaları olduğunu belirten fidan, “beşiklerimizin fiyatları 550 liradan başlıyor. İçinde uyku seti ve yatağı ise hediye veriyoruz. beşikler ebat ve boyutlarına göre fiyatı 2 bin liraya kadar çıkıyor. İşlerimiz iyi ve ilgi alaka da her geçen yıl artıyor. İşletmemizde bebekler için onlarca çeşit ürün var. mağazamızda aileler geliyor ve istediği ürünü gönül rahatlığı ile alıp gidiyor.”diye konuştu. foto-haber: ali furat

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası