banner
Siyaset

Belgemen, ‘Seçimler şehrimize yakışır şekilde tamamlandı’

İYİ Parti Aksaray İl Başkanı Sercan Belgemen 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerini değerlendirdi. “31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerini, şehrimize ve demokrasimize yakışır bir şekilde tamamlamış bulunuyoruz” diyen Belgemen, “Milletimizin iradesi..

Belgemen, ‘Seçimler şehrimize yakışır şekilde tamamlandı’
banner

İYİ Parti Aksaray İl Başkanı Sercan Belgemen 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerini değerlendirdi.

“31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerini, şehrimize ve demokrasimize yakışır bir şekilde tamamlamış bulunuyoruz” diyen Belgemen, “Milletimizin iradesi sandıkta tecelli etmiştir. Bizde milletimizin vermiş olduğu karara saygı duyuyoruz. İYİ Parti olarak; hemşehrilerimizin teveccühü ile Güzelyurt ilçemizde, Yeşilova ve Yeşiltepe beldelerimizde başarıya ulaşmış, 1 ilçe ve 2 belde belediye başkanlığı, 2 il genel meclis ve 5 Aksaray merkez ilçe belediye meclis üyesi çıkarmış bulunuyoruz. Kazanan belediye başkanlarımızı, il genel ve belediye meclis üyelerimizi tebrik ediyor, Kendilerine başarılar diliyorum. Seçim kampanyası sürecinde Belediye Başkan Adayımız Tuğrul Karacaer ve bizlere gece gündüz demeden desteklerini esirgemeyen başta Milletvekilimiz Turan Yaldır’a, tüm il yöneticilerime, ilçe başkanlarımıza ve yönetimlerine, belediye başkan adaylarımıza, teşkilatımızın her kademesindeki vefakâr üyelerimize ve bizimle beraber yol yürüyen, emek veren, duasını eksik etmeyen tüm hemşerilerime teşekkür ediyorum. Hemşerilerimizin teveccühü ile yeniden Aksaray Belediye Başkanı olarak seçilen Evren Dinçer’i ve ekibini tebrik ediyorum” diye konuştu. (Haber Bülteni) 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası