banner
Siyaset

‘Bizim adayımız belli kararımız nettir’

MHP, AKSARAY MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYLARINI TANITTI Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aksaray İl Başkanlığında düzenlediği basın toplantısı ile Aksaray milletvekili aday adaylarını tanıttı. Toplantıda konuşan, Milletvekili Ramazan Kaşlı, “Kiminle ittifak kurduğu..

‘Bizim adayımız belli kararımız nettir’
banner

MHP, AKSARAY MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYLARINI TANITTI

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aksaray İl Başkanlığında düzenlediği basın toplantısı ile Aksaray milletvekili aday adaylarını tanıttı.

Toplantıda konuşan, Milletvekili Ramazan Kaşlı, “Kiminle ittifak kurduğu belli olmayan ve her çeşit kişinin bulunduğu HDP ile Yeşil Sol İttifak kuran muhalefetin bu millete ne vereceğini unutup, mevcut istikrar sisteminin Cumhurbaşkanı hükümet sistemini eleştirip,  Cumhurbaşkanı yardımcısı olabilmek için telaşa girdiler” dedi.

BAŞKANLIK SİSTEMİ KANAYAN YARALARIMIZA ÇÖZÜM OLDU

Eleştirilen bu sistemin Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin kanayan yaralarına çözüm olduğunu vurgulayan Kaşlı, “Başta Ayasofya olmak üzere Karabağ gibi, özellikle milli savunma konusunda atılan adımlar ve son yıllarda ülkemizin gösterdiği uluslararası arenadaki başarılar bu kişileri rahatsız ediyor. Bunun dışında kimin ne vaat ettiğini kalan 44 günde elbette bütün Türkiye görecek. Bu istikrar sistemi özellikle milli savunma konusundaki yatırımların ve atılımların kaynağı olmuştur. Kırıkkale tabancası dahil hiçbir şey yapamayan Türkiye’den yüzde 90 oranında askerinin kullandığı mühimmatı kendi yapan, paramızla vermedikleri F-35 uçağının daha gelişmişi Kızılelma uçağını yapan, bugün Karadeniz’e 170 kilometre boru döşeyebilen, yerli ve milli otomobili olan bir Türkiye’ye geldik. Bunun önünün kesilmemesi için Cumhur ittifakının 5 yıl daha görev yapması elzemdir. Önümüzdeki yüzyılın Türkiye yüzyılı olması için bu ittifakın devam etmesi zaruridir. Bu seçim Türkiye Cumhuriyeti devletinin var oluş seçimi olacaktır” diye konuştu.

CUMHURBAŞKANLIĞINDA ERDOĞAN’A VEKİLLİKTE MHP’YE

Aday adaylığı tanıtım toplantısında konuşan MHP İl Başkanı Mustafa Çölkesen, “16 dava arkadaşımız MHP Aksaray Milletvekili Aday Adayı olabilmek için başvuru yapmıştır. Ben tüm aday adaylarımıza hayırlı olsun dileklerimizi iletiyorum. İlimizde MHP’nin milletvekili sayısını artırarak Cumhur İttifakı’nın mecliste daha güçlü olması için çalışacağız. Liderimizin dediği gibi bizim adayımız belli kararımız nettir. Vatandaşlarımızdan Cumhurbaşkanlığı oyunu Recep Tayyip Erdoğan’a, milletvekili oyunu da Milliyetçi Hareket Partisi’ne vermelerini istiyoruz. MHP’nin mecliste güçlü olması demek, Türkiye’nin güçlü olması demektir. Aksaray teşkilatları olarak seçimlere hazırız. Bu zamana kadar sürekli sahada olduk. Kalan sürede de çalışmalarımıza devam edeceğiz. Aday listeleri belli olana kadar değil, seçim bitene kadar hep beraber çalışacağımıza inanıyorum ve sahada çalışan aday adaylarımıza teşekkür ediyorum”dedi.Foto-Haber:Erkan ALTUNTAŞ

 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası